Nasıl etkileyici yapay zeka sanatı ChatGPT ile oluşturulur?

106313830_AI_art_images__digital_art.png

Her zaman tüm sorularınızı cevaplamaya, tavsiye vermeye ve yazılı işleriniz ve kodlama konusunda size yardımcı olmaya hazır olan yanınızda bir arkadaşın olmasının nasıl bir his olduğunu hiç merak ettiniz mi?

OpenAI'nin yenilikçi yapay zeka diyalog sistemi - ChatGPT, tam da bunu yapıyor!

Bu, dünya genelinde birçok insanın deneyimlerini paylaşarak denemeye çalıştığı haber ve sosyal medyada çok popüler hale geldi.

Hadi işin aslını konuşalım.

Eğer bir kaya altında yaşamadıysanız, muhtemelen doğal dil işleme kullanarak konuşmalar üreten ChatGPT – yapay zeka tabanlı bir sohbet botu hakkında duymuşsunuzdur. ChatGPT, OpenAI'nin kurucusu Sam Altman tarafından geliştirilmiştir.
EkranGörüntüsü-1944-11-03-23.24.39-ÖÖ.png

GPT-3.5 ve İnsan Geribildirimli Güçlendirme Öğrenimi ile desteklenen ChatGPT, çok miktarda veri ile eğitildiği için insan tarafından yazılmış gibi neredeyse doğal yanıtlar üretir. Geleneksel sohbet robotlarından farklı olarak, ChatGPT daha doğal ve sohbet tarzında etkileşim sağlayan bir makine öğrenimi modelidir. ChatGPT'yi nasıl kullanacağınızı ve işletmenizi büyütmek için en iyi ChatGPT kullanım örneklerini görmek için ziyaret edebilirsiniz.

ChatGPT, güçlü bir yapay zeka tabanlı sohbet botu sistemi olsa da bazı sınırlamaları vardır. Örneğin, yalnızca 2021'e kadar eğitildiği verilere dayanarak yanıtlar sağlayabilir, yani internetten bilgi arayamaz. Ayrıca, görüntü oluşturamaz ve sesli komutları anlayamaz. Son olarak, derinlemesine bilgi sağlayamayabilir veya sohbetteki bağlamları veya ince ayrıntıları anlayamayabilir.

Bunun dışında, yüksek trafiğe bağlı olarak ChatGPT'ye erişmeye çalıştığınızda, acil bir şey için ona güveniyorsanız "ChatGPT kapasitesine ulaştı" şeklinde korkutucu bir hata mesajı gösterebilir.

ChatGPT artık kapasitesinde ChatGPT Plus var, ancak başka özellikler sunuyor mu? ChatGPT Plus vs ChatSonic'i kontrol edin.

Ve işte ChatSonic geliyor - ChatGPT gibi ama daha fazla özellikli gelişmiş bir ChatGPT versiyonu ile.

Screenshot-1944-11-03-at-11.22.06-PM.png

Ayrıca, rahat kanepe imkanında metin ve görseller üretmeye yardımcı olan yeni Android ve iOS için ChatSonic uygulaması mevcut. Aynı zamanda içerik oluşturma sürecini kolaylaştıran bir chrome uzantısı da bulunuyor. Bu, ChatSonic'i pazardaki en iyi ChatGPT alternatiflerinden biri haline getiriyor.

ChatGPT'nin etkili kullanımı için en iyi chatGPT chrome uzantılarını keşfedebilirsiniz.

ChatGPT ile şaşırtıcı dijital AI sanatı nasıl oluşturulur?

ChatGPT, kod parçacıklarından blog yayınları ve makalelerine kadar her şeyi üretebilen güçlü bir metin tabanlı araçtır. Peki dijital sanat oluşturma konusunda ne yapabilir? ChatGPT görseller oluşturabilir mi?

Cevap basit bir şekilde - HAYIR!

Ancak ChatGPT kullanarak metin ipucu oluşturabilir ve ardından DALL-E, Midjourney, Stable Diffusion, Photosonic ve daha fazlası gibi bir AI sanat üreticisi kullanarak görüntüler oluşturabilirsiniz. Ancak bu, sürekli olarak bir uygulamadan diğerine geçmenizi gerektirir, bu da son derece sinir bozucu ve zaman alıcı olabilir.

2023'te deneyebileceğiniz 50'den fazla AI (Yapay Zeka) orta yol ipucuna göz atın.

Öyleyse herhangi bir kısayol veya daha iyi bir alternatif var mı?

İşte burada - ChatSonic var!

DALL-E ve Stable Diffusion ile bütünleşmiş olan ChatSonic, sadece birkaç saniye içinde sizi büyüleyici yapay zeka dijital sanatı üretmenize yardımcı olabilir. Artık uygulamalar arasında geçiş yapmaktan ve verimliliğinizi tehlikeye atmaktan kurtulun.

Yaratıcı sularınızın akmasına izin verin ve ChatSonic ile unutulmayacak sanat eserlerine dönüştürün. Basitinden karmaşığa, bu ileri seviye GPT-3 sohbet robotu teknik bilgi gerektirmez ve soyut tasarımlardan gerçekçi grafiklere kadar her şeyi üretebilir.

Artık mobilde ChatSonic AI uygulaması ile bu harika yapay zeka aracına erişebilirsiniz. ChatSonic'in gücünü serbest bırakın ve saniyeler içinde son derece detaylı ve çarpıcı dijital sanat eserleri oluşturun.

ChatSonic ile AI sanatı nasıl oluşturulur?

Adım 1: Writesonic kütüphanesinden ChatSonic’i seçin

ChatSonic ile yapay zeka sanat üreticilerinin dünyasına girmeye ve eşsiz ve akıl almaz görseller oluşturmaya hazır mısın?

Writesonic hesabınıza kolayca giriş yapabilir ve kütüphaneden "ChatSonic" seçeneğini seçebilirsiniz.

Ayrıca, Google Play Store'dan ChatSonic AI - ChatGPT uygulamasını indirebilir ve bugün yolculuğunuza başlayabilirsiniz!

Ve işte! Başlamak için hazırsınız!

Ekran Görüntüsü 1944-11-03, Saat 10.48.39 PM.png

Adım 2: ChatSonic'in sonsuz olanaklarını keşfedin

ChatSonic ile içerik üretmenin yepyeni bir dünyasını keşfetme zamanı!

Güçlü araç, inanılmaz yetenekleriyle, metin veya sesle gerçekçi içerikler oluşturmaya, etkileyici görsel sanatlar yaratmaya ve kapsamlı kullanım senaryoları geliştirmeye yardımcı olur.

ChatGPT alternatifi olan ChatSonic'in potansiyelini ortaya çıkarın ve neler yaratabileceğinizi görün!

1944-11-03'de 10.49.15 PM ekran görüntüsü.png

Adım 3: Yaratıcı dijital sanatlar oluşturmaya başlayın

Gerçekçiden soyuta kadar, ChatSonic farklı türlerde dijital sanat üretebilir.

Ancak üretebileceğiniz şeyler hakkında mümkün olduğunca çok detay verdiğinizden emin olun - ne kadar fazla bilgi verirseniz, sonuç o kadar iyi olur.

Daha fazla zaman kazanmak için, sesli komutlar verin! Böylece ChatSonic'in dijital sanatlarını ne kadar hızlı ürettiğini izleyin.

Screenshot 1944-11-03 at 10.50.19 PM.png

Adım 4: Oluştur'a tıkla

Prompt veya komut ile memnun kaldıktan sonra, üret'e tıklayın ve ChatSonic'in sihrini izleyin.

Ve işte size - ChatSonic tarafından hiçbir zaman kaybedilmeden yaratılmış şaşırtıcı ve benzersiz bir dijital sanat. Kendiniz deneyin ve ne kadar harika olduğunu görün.

Büyüleyici yapay zeka sanatı üretmekte zorlanıyorsanız, mükemmel yönergeler yazmayı öğrenin.

Screenshot 1944-11-03 at 10.51.37 PM.png

Yapay Zeka Sanat Kullanım Alanları

Yapay Zeka (AI), geliştikçe, gündelik hayatımıza daha da entegre oluyor. AI, e-postaları sıralamaktan, otonom araçlara kadar çeşitli görevler için kullanılıyor ve şimdi sanat oluşturmak için bile kullanılıyor.

Yapay zeka araçları sanat oluşturma ve deneyimleme biçimimizi devrim ediyor. Önceden imkansız olan yaratıcı olasılıklar sunuyor ve sanatçılar ve tasarımcılar için kısa sürede değerli bir araç haline geliyor.

ChatGPT yapay zeka resimlerini keşfetmeye ilgiliyseniz, şimdi başlamak ve ChatSonic'in - ChatGPT gibi bir yapay zeka - nasıl resimler üretebildiğini görmek için mükemmel bir zaman.

Tanıtım ve reklam kampanyaları için görseller oluşturmadan, hikaye kitapları için resimler oluşturmaya kadar, ChatSonic size sıfırdan benzersiz görüntüler oluşturma veya tamamen yeni sanat eserleri yaratmada yardımcı olabilir. ChatSonic'in - ChatGPT Art gibi bir yapay zekânın - kullanım örneklerine daha derinlemesine bir bakalım:

Dijital Kampanyalar için ChatSonic

Yapay zeka sanatı, dijital kampanyalar dünyasında dalgalar yaratmaya devam ediyor. Yapay zeka destekli araçlar sayesinde, pazarlamacılar demografi, ilgi alanları ve daha fazla veri noktasını kullanarak hedef kitleye özelleştirilmiş görseller oluşturabilir ve bu işlemi hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirebilir.

Markalar yapay zeka kullanarak muhteşem görseller oluşturarak, içerikleri hızlı ve maliyet etkin bir şekilde oluşturabilir. Yapay zeka görüntü oluşturma araçları, kampanyaları daha önce mümkün olmayan bir şekilde canlandırmaya yardımcı olabilir.

Ayrıca her kullanıcı için görselleri kişiselleştirmekte de kullanılabilirler, bu da hedef kitleye uygun içerik oluşturmayı kolaylaştırır. Yapay zeka sanat üretim araçları, dijital kampanyaları daha etkileyici ve etkili hale getirmenin harika bir yoludur.

Kalabalık bir dijital ortamda öne çıkan görseller oluşturmaya hazır mısınız?

Örnek: Bir şampuan şişesi gösteren marka kampanyası resmi oluşturun.

Ekran Görüntüsü-1944-11-04-9.55.52-ÖS.png

Blog Afişleri için ChatSonic

Blog bannerlarınızı oluşturmaya ve hedef kitlenizi etkilemeye hazır mısınız? ChatSonic yardımcı olabilir!

Muhteşem yapay zeka aracı, göz alıcı blog banner'ları oluşturma sürecini kolaylaştırarak hızlı bir şekilde oluşturmanıza yardımcı olabilir.

Yapay zeka sanat üreticileriyle, daha karmaşık bir şeyler yaratmak için harcayacağınız zamandan daha kısa sürede ve minimal çaba harcayarak çok çeşitli görsel tasarımlar elde edebilirsiniz. Bu araçlar, blog afişlerinize özgün ve modern bir dokunuş eklemenin harika bir yoludur ve onları kalabalıktan ayırt etmenizi sağlar.

Görsel olarak etkileyici blog bannerları bir tıklama ile oluşturma zamanı geldi.

Örnek: Bir kişinin kanepe üzerinde oturarak laptop'ta çalıştığı bir görüntü oluşturun.

Ekran-Görüntüsü-1944-11-04-saat-10.11.49-ÖÖ.png

Sosyal Medya Gönderileri için ChatSonic

Yapay zeka sanat oluşturma araçları, sosyal medya gönderileri için eşsiz ve dikkat çekici görüntüler oluşturmanın harika bir yoludur.

Yapay zeka sanat üretim araçları ile takipçilerinizin dikkatini çekebilecek ve kalabalıktan sıyrılabilecek görüntüler hızlı ve kolay bir şekilde oluşturabilirsiniz. Markanızı sergilemenin ve kitlelerle etkileşim kurmanın harika bir yoludur.

Şık soyut tasarımlardan daha geleneksel sanatlara kadar, AI jeneratör araçları markanızın tonuna ve estetiğine uygun bir dizi resim oluşturmanıza yardımcı olabilir. AI sanatı oluşturma araçlarıyla sosyal medya yayınlarınızın profesyonel ve göz alıcı görüneceğinden emin olabilirsiniz.

Markanız için gerçekten benzersiz AI görüntüleri oluşturun.

Örnek: Bir günbatımı manzarası oluşturun, güzel ve büyüleyici bir görüntü.

Ekran Görüntüsü 1944-11-03, saat 10.40.35 PM.png

ChatSonic for Bültenler

ChatSonic ile eşsiz görüntüler oluşturarak bülteninize yaratıcı bir dokunuş ekleyin. Bu işlemi daha hızlı bir şekilde gerçekleştirin.

Artık mesajınızı desteklemek için doğru görsel ve çizimleri bulma konusunda endişelenmenize gerek yok. Bunun yerine, yapay zeka algoritmalarının güzel görseller oluşturmasına izin vererek hedef kitlenizin ilgisini çekebilir ve onları meşgul edebilirsiniz.

AI sanat üretim araçları ayrıca görselleri hızlı ve kolay bir şekilde tam olarak belirtilen özelliklere göre özelleştirmenize olanak tanır, böylece kalabalıktan farklı bir bülten oluşturabilirsiniz.

Zaman kazanın ve bültenlerinize yaratıcı bir dokunuş ekleyin.

Örnek: İyi hizalanmış mobilyalarla yaşam alanı resmi oluşturun.

Ekran-Görüntüsü-1944-11-04-ÖS-10.06.28.png

Dijital sanat yaratma işi yapmak harika olmaz mıydı? Belki de var! Chatsonic, sanat endüstrisinde sizin için en iyi işleri bulmanıza yardımcı olabilir.

Hikaye Kitapları için ChatSonic

Sanat, hikaye anlatımının ayrılmaz bir parçasıdır ve AI sanat oluşturma araçları, hikayeleri sürükleyici ve etkileşimli bir şekilde canlandırmaya yardımcı olabilir.

Bu araçlarla yazarlar, okuyuculara hikayenin daha derin bir anlamını vermek için canlı ve hayal gücü yüksek yaratıklar ve manzaralar oluşturabilirler. Yapay zeka sanat araçları aynı şekilde, hikayeye yaratıcılık ve özgünlük katmak için farklı ve eğlenceli karakterler, araç gereçler ve mekanlar oluşturmak için kullanılabilir.

Ek olarak, yapay zeka sanat oluşturma araçları, sözcüklerin tek başına ifade edemeyeceği bir şekilde hikayeyi canlandıracak görsel açıdan çekici illüstrasyonlar oluşturmak için kullanılabilir. Yapay zeka sanat oluşturma araçları ile yazarlar, hikayeleri daha etkileşimli bir şekilde canlandırma yeteneğine sahiptir, bu da okuyucular için daha ilgi çekici ve etkileyici hale getirir.

Benzersiz ve görsel olarak etkileyici hikayeler oluşturma zamanı.

Örnek: Güzel bir Disney prensesi yürürken animasyonlu oluşturun.

Ekran Görüntüsü 1944-11-03, Saat 11.02.13 Gece.png

Eğer ChatSonic gibi bir yapay zeka kullanılarak yapılan dijital sanat eserleri para kazanabilseydi harika olmaz mıydı? ChatGPT alternatifi olan ChatSonic ile para kazanmanın 20'den fazla yolunu öğrenin!

İşletmelerini büyütmek için ChatSonic gibi bir yapay zeka olan ChatGPT'den nasıl faydalanıldığı hakkında daha fazla bilgi edinmek için 2023 yılı en iyi 110 ChatGPT örneğini inceleyebilirsiniz.

Kısacası...

Yapay zeka sanat oluşturma araçları, herkesin yaratıcılıklarını ifade etmek için inanılmaz derecede güçlü bir yoludur. AI'nın yardımıyla, başka türlü oluşturulamayacak benzersiz sanat eserleri oluşturabilirsiniz.

Yapay zeka sanat oluşturma araçları sayesinde sanatçılar, yeni bir şeyler oluşturmak için sıfırdan çalışmak zorunda değiller - araçları kullanarak fikirler ve resimler üretebilir ve bunları kendi yaratıcı süreçlerinin bir başlangıç noktası olarak kullanabilirler.

Yapay zeka tarafından üretilen sanatın yeni olasılıklarını keşfetmek ve kesinlikle büyüleyici ve ilham verici eserler yaratmak için hazır mısın? Kaydol ve sıradışı şeyler yaratmaya başla!