2023'te iş arayanlar için ChatGPT nasıl kullanılır

Resim 7.png

Siz, yardım istemekten kaçınan ancak hala cevaplanması gereken birçok sorusu olan biri misiniz?

Tanışın ChatGPT!

Tüm sorularınız için tek durak çözümünüz. ChatGPT, geniş bilgisiyle hayatın tüm yönlerinde size rehberlik edebilir ve yapay zeka en iyi arkadaşınız olabilir.

ChatGPT iyi bir nedenle teknoloji endüstrisinde evlerde adını duyurdu. Gelişmiş sohbet edebilme kapasitesine sahip yapay zekası sayesinde insanlar gibi metin anlayabilir ve yazabilir. Chat GPT geniş bir veri kümesinde eğitilmiş olup, tekrarlayan görevleri otomatikleştirebilir, şarkı söyleyebilir, seyahat planı yapabilir, pazarlama planı yazabilir ve kariyer tavsiyesi verebilir.

Meraklı mısın? ChatGPT nasıl kullanılır öğrenin.

Chat GPT oldukça güçlü bir sohbet AI tabanlı chatbot sistemi olsa da belirli kısıtlamaları bulunmaktadır. Bu kısıtlamalardan biri, 2021 yılına kadar sadece ilgili metinler üretebilme yeteneğidir. Chat GPT, FIFA dünya kupası, Hindistan'daki 5G lansmanı ve benzeri 2021'den sonraki durumlardan tamamen habersizdir.

resim35.png

Ayrıca, sadece bir dil modelidir ve resimler oluşturamaz. En son kısıtlama, ChatGPT'nin kapalı veya kapasite dolu olmasıdır.

ChatGPT Plus bu kısıtlamaları azaltmada yardımcı olabilir mi?

Tanıtıyoruz; zorlukları ele alan ve genel performansı iyileştirmek için tasarlanmış Chat GPT'nin gelişmiş bir versiyonu olan ChatSonic.

  • Chatsonic gerçek zamanlı olarak Google verilerine bağlıdır ve güncel, güncellenmiş ve ilgili içerik oluşturmak için kullanılır.
  • Ayrıca, saniyeler içinde etkileyici diijital AI sanatı yaratmak için Kararlı Difüzyon + Dall-E teknolojisine dayanmaktadır.
  • Chatsonic, yazmak yerine sesli komutlar vermenizi sağlar.
  • Ayrıca, Özel Antrenör, Matematik Öğretmeni, Kariyer Danışmanı gibi kişiselleştirilmiş avatarlarla özel sorgular için konuşabilirsiniz.
  • @ChatsonicAI Twitter botu ile Twitter'da ilgi çekici tweetler anında yazabilirsiniz.
  • Chatsonic API'sini kullanarak Chatsonic'i uygulamanız veya web platformunuzla bağlayarak işlevselliğini artırabilirsiniz. En iyi API durumlarını buradan kontrol edin.
  • Chatsonic Chrome uzantısı ile artık Chatsonic'i (E-posta, Google Arama, Twitter vb.) herhangi bir yerde açmadan her yerde kullanabilirsiniz. Daha fazla bilgi için kullanım durumlarını kontorol edin.
  • Doğru yerde olmadığınız için sorularınızı kendinize saklamayın. Chatsonic App'ı kullanarak, her türlü sorunuza cevap alabilirsiniz.

💡 ChatGPT ile Chatsonic arasındaki farkı daha iyi öğrenin.

Denemek için sabırsızlanıyor musunuz?

Hemen Chatsonic'in sihrini yaşayın!

Chatsonic gibi süper güçlere sahip bir araç olan ChatGPT'nin iş arama sürecinizde size nasıl yardımcı olabileceği

İlk işini arayan bir öğrenci ya da yeni fırsatlar keşfeden deneyimli bir profesyonel olun, Chatsonic - ChatGPT alternatifi, daha iyi ve yüksek ücretli bir iş bulmanıza yardımcı olabilir.

Chatsonic kullanarak becerilerinize ve eğitiminize göre en iyi iş rollerini belirleyerek başlayabilirsiniz. Seçtiğiniz her rol için görevleri, KPI'ları (Anahtar Performans Göstergeleri) ve kariyer büyümesini anlayın.

En iyi şirketleri, iş ilanlarını ve talep gören kursları bulmak için derinlemesine araştırma yapın. Ayrıca, kariyer danışmanı moduna geçerek iş veya yüksek öğrenim gibi kariyer tavsiyesi, mülakat ipuçları, iş stratejileri vb. alabilirsiniz.

Chatsonic girişleriyle ilgili deneyimlerinizi vurgulayan mükemmel bir özgeçmiş hazırlayın. İşverenlere en iyi e-mailleri yazmak için Chatsonic'in e-posta şablonlarını ve kullanım durumlarını kullanın. Chatsonic'te Mülakatçı moduna geçerek tüm mülakatlarınıza hazırlanın.

40'tan fazla Chatsonic Chat GPT önerisi derledik, Chatsonic kullanarak iş arama yolculuğuna başlamak için size yardımcı olacak.

Yüksek ücretli bir iş bulmak için Chatsonic'i kullanın!

İş Arama ve Özgeçmişiniz için 40+ ChatSonic ChatGPT Önerisi

1. ChatGPT iş arama önerisi - Dereceye göre

ChatSonic Sohbet GPT ipucu: Şu anda pazarlama alanındaki MBA'mi takip ediyorum. İnsanlarla konuşmayı ve şeyler yaratmayı seviyorum. Problemleri çözme konusunda oldukça iyiyim. En sevdiğim konular marka pazarlaması, müşteri ilişkileri ve işletme iletişimdir. Bana uygun işlerin listesini verin.

resim32.png

2. ChatGPT bir iş için gereken beceriler için öneride bulunuyor

Chatsonic Chat GPT prompt: 2023 yılında bir yazılım mühendisi olmak için gereken yetenekler nelerdir?

image10.png

3. ChatGPT'un belirli bir iş rolünde kariyer gelişimi için teşviki

Chatsonic Chat GPT önerisi: Yazılım mühendisliğindeki büyüme trendleri nelerdir? En iyi yazılım mühendisi olarak nasıl gelişebilirim?

image25.png

4. ChatGPT, bir iş rolünün KPI'larını anlamak için bir çırpıda

Chatsonic Sohbet GPT önerisi: Google gibi bir şirkette yazılım geliştirme mühendisinin performans göstergeleri (KPI'ları) nelerdir?

resim18.png

5. İş rolündeki sorumlulukları anlama için ChatGPT uyarısı

Chatsonic Chat GPT prompt: 2023 yılında yazılım geliştirme mühendisinin tipik rolleri ve sorumlulukları nelerdir?

resim9.png

6. ChatGPT'in çalışmak için en iyi şirketlere yönelik çağrısı

Chatsonic Sohbet GPT önerisi: Yazılım mühendisi olarak kariyerime başlamak için en iyi şirketlerin bir listesini verin.

resim43.png
resim26.png

7. ChatGPT'den talep edilen kurslar için öneriler

Chatsonic Chat GPT prompt: Yazılım mühendisliğinde talep edilen becerileri öğrenmek için en iyi kurslar nelerdir?

resim2.png

8. ChatGPT, iş ile yüksek öğrenim arasında tavsiye için talep

Chatsonic Sohbet GPT önerisi: Bilgisayar Bilimi bölümünden lisans derecesine sahibim ve çok uluslu şirketlerden birinde yazılım geliştirici olarak iş teklifi aldım. İşi kabul etmeli miyim yoksa Bilgisayar Bilimi alanında yüksek lisans yapmalı mıyım? Her iki senaryonun da artıları ve eksilerini listeleyin.

resim1.png

9. ChatGPT'de İş Başarıları için İşaretleyici

Chatsonic Chat GPT sorusu 1: Özgeçmişime çalışma başarılarımı nasıl ekleyebilirim ki profilim diğerlerinden ayrılsın?

resim44.png

Chatsonic Sohbet GPT önerisi 2: Bu iş başarısını daha iyi bir şekilde ifade etmek için geliştirme önerileri sunun: "Yazılım girişimleriyle satışları arttırdı."

image41.png

10. ChatGPT profili için mesleki özet

Chatsonic Chat GPT ipucu: Bana için bir mesleki özet yazın. Bir teknoloji startup'ında yazılım mühendisi olarak 3 yıl deneyimim var. Yazılımı baştan oluşturdum ve uçtan uca yazılım geliştirmesiyle ilgilendim. 5 geliştirici, 2 QA ve 3 stajyeri yönettim. İyileştirin ve önerileri sunun, varsa.

image46.png

11. ChatGPT iş tecrübesi bölümü için yazma prompt'u

Chatsonic Sohbet GPT prompt: Merhaba Chatsonic! Özgeçmişimde etkili bir iş deneyimi bölümü yazın. Gerekli olduğunda sayılar ve sonuçlar eklemem için beni yönlendirin. Son 2 yıldır Amazon'da yazılım mühendisiyim.

image34.png

12. ChatGPT kapak mektubu için istekte bulunuyor

Chatsonic Chat GPT prompt: Lütfen Microsoft'ta kıdemli yazılım geliştirici olarak iş başvurumu yaparken bir önyazı yazın. Buna uygun olarak biçimlendirin.

image5.png

13. İş arama web siteleri için ChatGPT yönergeleri

Chatsonic Sohbet GPT istemi: Yüksek ödemeli yazılım geliştirici işleri için en iyi iş arama sitelerinin listesini verin.

Yüksek maaşlı bir işin yanı sıra, ChatGPT ile ekstra para kazanabilirsiniz.

resim42.png

14. LinkedIn iş araması için ChatGPT ipucu

Chatsonic Chat GPT prompt: LinkedIn'de yüksek ücretli yazılım geliştirici işleri nasıl aranır? Benzersiz ve etkili ipuçları verin.

resim15.png

ChatGPT'nin en iyi alternatifi olan Chatsonic ile kısa zamanda yüksek ücretli bir işe sahip olacağına eminiz. Bu parayı yönetme konusunda düşüncelerin var mı? Vergiler, yatırım, biriktirme ve diğer konular. Endişelenme! ChatGPT'yi mali konular hakkında konuşmak için nasıl kullanabileceğini gör.

15. ChatGPT, uluslararası iş arama web siteleri için bir ipucu

Chatsonic Sohbet GPT önerisi: Uluslararası yazılım işlerine başvurmak için kullanabileceğimiz bir iş ilanları listesine yardım edin.

resim36.png

16. İş danışmanlığı için ChatGPT önerisi

Chatsonic Chat GPT ipucu: Yüksek ücretli bir yazılım geliştiricisi işi bulmak için ABD'deki en iyi iş danışmanlığı şirketleri nelerdir?

resim3.png

17. ChatGPT - Maaşa göre iş arama için bir ipucu

Chatsonic Sohbet GPT önerisi: Yazılım sektöründeki iş rollerinin maaş açısından en yüksekten en düşüğe sıralanmış bir listesini bana verin.

resim29.png

18. ChatGPT Yeteneklere göre iş arama için teşvik

Chatsonic Chat GPT uyarısı: Ben son sınıf bilgisayar bilimleri mezunuyum. HTML, JAVA, CSS ve node JS'de kod yazabilirim. Hangi iş rollerine başvurmalıyım?

image48.png

19. İş arama ipuçları için ChatGPT tarafından sunulan öneriler

Chatsonic Chat GPT prompt: Bana yüksek ücretli iyi yazılım pozisyonları bulmaya yardımcı olacak benzersiz ve sıradışı iş arama yöntemleri verin.

image50.png

20. ChatGPT MAANG'da iş arama için teşvik

Chatsonic Chat GPT özeti: MAANG şirketlerinden birinde yazılım işi için kısa liste haline getirilecek bir özgeçmiş nasıl yazılır.

resim8.png

21. Staj İpuçları için ChatGPT Sorusu

Chatsonic Sohbet GPT önerisi: Bir yazılım geliştirici olarak staj nasıl bulunur?

resim12.png

22. ChatGPT, Staj arama siteleri için önerileri soruyor

Chatsonic Chat GPT prompt: Yazılım geliştirme alanında staj fırsatları için hangi web siteleri en iyisidir?

resim13.png

23. Öğrenme becerileri için ChatGPT ipucu

Chatsonic Chat GPT önerisi 1: 2023'te ücretsiz olarak kod öğrenmenin yolları

image19.png

Chatsonic Sohbet GPT önerisi 2:

image23.png

24. ChatGPT, dil çevirisi için açılır

Chatsonic Chat GPT anfordere: Übersetze meine professionelle Zusammenfassung ins Türkische

resim11.png

25. ChatGPT özgeçmiş için komut

Chatsonic Sohbeti GPT önerisi: Microsoft'ta yazılım geliştirme stajyeri için ayrıntılı ve formatlanmış bir özgeçmiş oluşturun. Ben son sınıf bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim. İlgili beceriler ve projeler ekleyin.

ChatGPT özgeçmiş için istek

26. İş başvuru e-postası için ChatGPT önerisi

Chatsonic Sohbet GPT ipucu: Amazon yazılım geliştirme mühendisi işi için biçimlendirilmiş bir iş başvuru e-postası yazın.

resim30.png

27. ChatGPT, mülakat hazırlığı kaynakları için önerilerde bulunuyor

Chatsonic Sohbet GPT İlhamı: SDE Amazon rolü için ilk mülakat turum için en iyi kaynakları bana verin.

resim22.png

28. Röportaj soruları için ChatGPT

Chatsonic Sohbet GPT ipucu: SDE Amazon mülakatım için hazırlanmak için kolaydan zora doğru bir mülakat soruları listesi verin.

resim38.png
resim37.png

29. Röportajcı rol oyunu için ChatGPT başlatıcısı

Chatsonic Sohbeti GPT istemi: Merhaba, Amazon'daki yazılım geliştirme mühendisi pozisyonu için röportaj yapmak üzere burdayım. Zorluk seviyesi düşükten yükseğe doğru sorular sorun. Haydi başlayalım!

resim16.png

30. ChatGPT teşekkür e-postası için hatırlatıcı

Chatsonic Chat GPT prompt: Amazon'da yazılım geliştirme mühendisi pozisyonu için yapılan mülakatı yapan görüşmecinin/e-posta adresinin gönderilmesi için yazılacak formatlı bir teşekkür e-postası:

image27.png

31. ChatGPT takip etmek için bir e-posta için istek yapar

Chatsonic Chat GPT ipucu: 2 hafta önce Amazon için SDE pozisyonu için bir mülakat yaptım. Henüz bir geri dönüş almadım. Benim için düzgün formatlanmış bir takip e-postası yazın.

resim28.png

32. İtiraz e-postası yanıtı için ChatGPT önerisi

Chatsonic Chat GPT uyarısı: Amazon'da SDE rolü için reddedildim. Lütfen Amazon'dan aldığım reddetme e-postasına cevap yazın.

resim20.png

33. ChatGPT LinkedIn bio'su için öneri

Chatsonic Chat GPT istemi: LinkedIn "Hakkımda" bölümümü yakalayıcı bir tonla yaz. 2 yıllık deneyime sahip bir yazılım mühendisiyim.

Ayrıca, LinkedIn özgeçmişinizi arama motoru optimizasyonu için yazmak için ChatGPT ipuçlarını da kullanabilirsiniz.

Resim40.png

34. ChatGPT maaş bilgisi için istekte bulunuyor

Chatsonic Chat GPT önerisi: Amazon'da SDE 1 için maaş aralığı nedir?

resim31.png

35. ChatGPT, kariyer değişikliği tavsiyesi talep ediyor

Chatsonic Sohbet GPT sorusu 1: Yazılım geliştiriciliğinden teknik içerik yazarlığına kariyerimi değiştirmek istiyorum. Bu değişikliğin avantajlarını ve dezavantajlarını tartmama yardımcı olun.

resim14.png

Bu arada, yazı portföyünüzü oluşturabilirsiniz Chatsonic ile blog yazmak için kolay kılavuzumuzla.

Chatsonic Sohbet GPT prompt 2: Kodlamadan hoşlanmıyorum ve kariyerimi yazılım mühendisi rolünden daha ilginç bir şey yapmak istiyorum. Yazılım mühendisi rolünden geçişi daha kolay olan birkaç kariyer seçeneği verir misiniz?

resim-223.png

36. ChatGPT iş arama şakaları için konu

Chatsonic Chat GPT prompt: Ünlü film replikleri ile iş arama şakaları yazın.

image39.png

37. İş teklifi kabul etme e-postası için ChatGPT ipucu

Chatsonic Sohbet GPT önerisi: Yüksek yazılım geliştirici rolü için Microsoft'a iş kabul e-postası yazın.

resim4.png

38. İşe göre özgeçmiş şablonu için ChatGPT'ye yönlendirme

Chatsonic Chat GPT önerisi: Giriş seviyesindeki yazılım işlerine başvuran bir acemi için en iyi özgeçmiş şablonları nereden bulabilirim?

resim45.png

39. İş başvurusu ipuçları için ChatGPT açılımı

Chatsonic Sohbet GPT ipucu: Önümüzdeki 2 hafta içinde en az 4 yazılım geliştirici iş görüşmesine çıkmak için iş stratejisi planı önerin. Hangi iş panolarına bakılacağı ve her gün kaç işe başvurulacağı dahil edilmelidir.

resim-227.png

40. ChatGPT röportaj ipuçları için teklif

Chatsonic Chat GPT prompt: Merhaba Chatsonic! Yarın Amazon'da bir yazılım geliştirme mühendisi mülakatım var. Mülakata hazırlanmak için bazı ipuçları verir misiniz? Teknik ve soft skill ipuçlarını dahil edin.

image47.png

41. LinkedIn outreach için ChatGPT mesajı

Chatsonic Chat GPT ipucu: İş aramak için LinkedIn'de nasıl bir iletişim stratejisi uygulanır? Hangi şirketlere ve kimlere ulaşılmalıdır? 2 yıllık deneyime sahip yazılım geliştirici pozisyonları arıyorum.

resim24.png

42. CV'ye eklemek için Hobiler hakkında ChatGPT önerileri

Chatsonic Chat GPT şablonu 1: Özgeçmişime hangi hobileri eklemeliyim?

resim21.png

Chatsonic Sohbet GPT prompt 2: Yazılım geliştirici işi için özgeçmişime eklemek için ilgi ve hobiler listesi verin.

resim33.png

43. ChatGPT, özgeçmiş yazı tipleri için talimat verir

Chatsonic Sohbet GPT önerisi: Yazılım geliştiricisi işlerine başvuru yaparken, öğrenciyseniz özgeçmişinizde hangi fontları ve renkleri kullanmalısınız?

resim17.png

Artık Chatsonic’in iş aramada nasıl yardımcı olabileceği ve yapay zeka temelli ipuçlarının size önemli ölçüde araştırma zamanı kazandırabileceği ve iyi bir maaşlı iş güvencesi sağlayabileceği konusunda farkındasınız.

İş arama sürecinizi iyileştirmek için mükemmel ChatGPT ipuçlarını yazmayı öğrenin.

İşte Chat GPT kullanarak 110 örnek daha var. İşletme amaçları için ChatGPT'yi de kolayca entegre edebilirsiniz. Şimdi Chatsonic Mobil Uygulaması ile daha da kolay hale geldi. Artık kariyer tavsiyesi alabilirsiniz! Chatsonic Chrome Eklentisi, masaüstünde iş aramayı kolaylaştırır.

Eğer uygun adayı bulmak için bir işe alım uzmanıysanız, bu 12 iş tanımı şablonuna bakın.

Daha fazla yapay zeka başlatıcısı mı arıyorsunuz? Neden size bir yapay zeka başlatıcısı kütüphanesi tanıtmıyoruz?! Kullanıcılar tarafından oluşturulan inanılmaz yapay zeka başlatıcılarını bulmak, test etmek ve kullanmak için Chatsonic'in ücretsiz yapay zeka başlatıcı pazarına göz atın.

İşiniz hakkında endişeli misiniz? ChatGPT'nin işinizi almayacağı 4 sebebe göz atın.

Benzersiz bir konu önerisi gönderin ve Writesonic hesabınızda 20.000 premium kelime kazanma şansı yakalayın!