ChatGPT için İçerik Oluşturma: ChatGPT kullanarak bir blog yazma

resim20.png

ChatGPT'nin lansmanından bu yana her içerik topluluğunda milyon dolarlık soru şudur:

'ChatGPT, içerik yazarlarını yerine geçebilir mi?'

Bazıları bunun beyinsiz bir iş olduğunu söylüyor, diğerleri ise hala insan dokunuşuyla dolu bir dünya olduğunu iddia ediyor. Biz diyorum ki, bu karmaşık bir iş.

ChatGPT, Google SERP'in ilk sayfasını sadece gözden geçiren ve masaya yeni bir şey koymayan içerik yazarlarını değiştirebilir. Ancak, ek değer ekleyen ve arama yapanların sorularına cevap verenlerin yerini çalamaz. Aslında, ChatGPT, araştırma ve fikir üretme konularında destek sağlayarak, bu üst düzey yazarlar için faydalı bir araç olabilir. Kısacası, 2023'te ChatGPT'yi içerik oluşturma için nasıl kullanacağını bilenler kazananlar olacaktır.

Chat GPT nedir diye merak edenler için,

ChatGPT by OpenAI şimdinin nabzıdır.

Bir derin öğrenme algoritması yardımıyla büyük bir veri tabanında eğitilmiş bir dil modelidir. Verilen girdilere dayanarak insana benzeyen metinler oluşturmak için kullanılır.

Basitçe söylemek gerekirse, bu her türlü sorunun cevaplarına arı kovanı gibi ev sahipliği yapar.

ChatGPT'nin nasıl kullanılacağını öğrenin ve en iyi chatGPT kullanım örneklerini keşfedin.

Maalesef, ChatGPT tarafından sağlanan bilgilere tamamen güvenemiyorsunuz çünkü gerçek zamanlı olarak güncellenmiyor. ChatGPT sadece 2021 verilerine kadar eğitilmiştir.

resim15.png

Ancak durun, daha fazlası var. ChatGPT sadece metin yoluyla iletişim kurabilir ve görüntü oluşturamaz veya sesli komutlara cevap veremez. Milyonlarca kullanıcının akınıyla, ChatGPT genellikle büyük trafiğe bağlı olarak çökmekte veya kapasitesine ulaşmaktadır.

Görün, ChatGPT Plus'ın bu kısıtlamaları aşabileceği detaylı karşılaştırmamızda: ChatGPT Plus vs ChatSonic.

ChatGPT'nin düzgün bir şekilde çalışması için neden beklesiniz ki? En iyi alternatifi olan ChatSonic ile yıldırım hızında değerli blog yazıları yazabilirsiniz.

  • Chatsonic, Google verileriyle entegre olarak gerçek zamanlı, ilgili ve gerçek bilgi üreterek güncel içerikler yazmanıza yardımcı olur.
  • Stable Diffusion + Dall-E teknolojisi ile Chatsonic, içeriğinizi tamamlayacak benzersiz AI görüntüleri ve görsel sanatlar oluşturabilir.
  • Chatsonic'in sesli komutları ve yanıtları, büyük bir zaman tasarrufu sağlayabilir.
  • Chatsonic Twitter bot'u @ChatsonicAI ile blog gönderinizi Twitter'da tanıtmak için hızlı tweet fikirleri de oluşturabilirsiniz.
  • Chatsonic API yardımıyla favori içerik oluşturma araçlarınızı entegre edin. Aslında, API kullanım örneklerimize başvurarak içerik üretimini hızlandırmak için araçlar oluşturabilirsiniz.
  • Araştırma ve yazım sürecinizi hızlandırmak için Chatsonic'in Chrome eklentisini kullanın. Diğer chatGPT uzantıları ve en iyi kullanım örnekleri hakkında bilgi edinin.
  • Android için ChatGPT Uygulaması ile rastgele blog gönderisi fikirlerini keşfedin.
  • Daha fazla AI ipucu için Chatsonic ücretsiz AI ipucu pazarını ziyaret edin, başka kullanıcılar tarafından gönderilen AI ipuçlarının bir kütüphanesi.

Detaylı bilgi için Chatsonic vs ChatGPT'yi kontrol edin.

ChatGPT gibi araçlarla güneş altında her soruya cevap verebilecek harika yeteneklere sahip olmakla birlikte, blog yazısı oluşturmak hala zor olabilir. Nedenini görmek için bakın.

ChatGPT gibi araçlar tam blog yazıları yazabilir mi? ChatGPT içerik oluşturmada yardımcı olabilir mi?

Bir blog yazısının ortalama kelime sayısı 1200-2000 kelime arasında olabilir. ChatGPT ve ChatSonic gibi araçların genel cevaplarına baktığınızda, 300-600 kelime arasında cevap verirler.

ChatSonic'a, '3 ayda 10 kg nasıl verilir?' konulu 1500 kelimelik bir blog yazısı yazması için talep ettik.

resim2.png

Sadece başlık dahil olmak üzere 605 kelime ile blog yazısı oluşturuldu.

Ardından, ChatGPT'ye 1500 kelimelik bir blog yazısı yazıp yazamayacağını sorduk. Ve dürüstlüğüne şaşırdık.

resim23.png

ChatGPT ve ChatSonic gibi araçlar etkili uzun yazılar yazamayabilir, ancak içerik araştırması, taslak hazırlama ve sosyal medya için kısa formlu içerik oluşturma konusunda harika bir iş çıkarırlar.

Bu sefer Writesonic'in kullanıcı alımı e-posta dizisi için konu satırları oluşturması için ChatSonic'den yardım istedik.

Ancak AI kullanarak tam boyutlu blog yazıları yazmak için hala bir çözümümüz var mı?

Evet, tabii ki! Writesonic'in AI makale üreticisi dakikalar içinde 2000 kelimeye kadar son derece kaliteli, uzun biçimli içerik üretebilen devrim niteliğinde bir yazma asistanıdır. Buna ek olarak, içerik Google arama sıralamaları için optimize edilmiştir, böylece etkili olacak ve doğru kitleye ulaşacağından emin olabilirsiniz.

Makale yazarı hakkında biraz daha konuşacağız.

Bir blog yazısı yazmak, yazı yazmaktan başka birçok adım gerektirir. ChatGPT benzeri araçlar - ChatSonic ve Writesonic gibi araçların içerik oluşturma sürecine nasıl yardımcı olabileceğini görelim.

Ayrıca, yazmak için kesinlikle denemeniz gereken 5 en iyi ChatGPT alternatifi burada.

Nasıl bir blog yazılır (içerik oluşturulur): ChatGPT'ye benzeyen ancak gelişmiş - ChatSonic + Writesonic kullanarak

Bir araya getirdiğimiz en iyi kombinasyon, ChatSonic + Writesonic ile zahmetsizce tam teşekküllü blog yazıları yazmanızı sağlar. ChatSonic, ChatGPT gibi harika içerik fikirleri ve ana hatları verebilirken, Writesonic kelime öbeklerini yeniden optimize etme, tam uzunlukta blog yazıları yazma, yeniden özetleme ve yeniden düzenleme gibi zorlu işlerin diğer kısmını yapabilir. Liste sonsuz.

Bu blog yazısı, içerik oluşturmak için en iyi ChatGPT alternatifi - ChatSonic ve Writesonic'ı kullanarak mükemmel uzun biçimli bir blog yazısı yazmanın her adımını sizinle paylaşacaktır.

Adım 1 - Anahtar Kelime Araştırması (ChatSonic)

Eğer blogunuzu hızlı bir şekilde açmak istiyorsanız, anahtar kelime araştırması yapmak önemli ilk adımlardan biridir. Anahtar kelime stratejisi olmadan rastgele konularda yazmak size hiçbir yere götürmeyebilir.

Doğru sıralamak için anahtar kelimeleri belirlemek oldukça zor olabilir. Blog yazarları ve işletmeler Ahrefs, SEMrush ve Moz gibi anahtar kelime araştırma araçlarını kullanır, ancak bunlar pahalı ve doğru anahtar kelimeleri bulmak için büyük zaman kaybı olabilir.

Siz de ChatGPT gibi araçları kullanarak hazır anahtar kelime listelerine sahip olabilirsiniz, örneğin ChatSonic.

ChatGPT'yi bloglama için nasıl kullanacağınızı anlamak, ChatGPT ile para kazanmanıza yardımcı olabilir.

Yeni bir blog için derecelendirmesi kolay yapay zeka yazısı ile ilgili anahtar kelimeler oluşturması için ChatSonic'e başvurduk.

Yukarıdaki listeden 'AI yazılımı yazma' seçeneğini seçtik ve ChatSonic'ten listeler ve nasıl yapılır rehberi blog gönderi fikirleri vermelerini istedik.

AI yazılımı ile içerik optimizasyonu için 7 ipucu’ başlıklı notları aldıktan sonra, ChatSonic bize daha uygun anahtar kelimelerle hedefleme konusunda yardımcı oldu.

İşte!

Şimdi blog için birincil ve ikincil anahtar kelimeler içeren bir blog yazısı fikrimiz var.

ChatGPT kalıpları nasıl yazılacağını öğrenin veya daha fazla keşfetmek için ChatGPT SEO kalıplarını kullanın.

Adım 2 - Rakip Boşluk Analizi (ChatSonic)

Bir konuda ilk yazan olmayabilirsiniz. ‘Yapay zeka yazılımı’ örneğimizde, içeriği AI yazı yazılımı kullanarak optimize etmekle ilgili zaten çok sayıda içerik yayınlanmış durumda.

İlk sayfa sıralamasına çıkmanız için burada anahtar kelimeleri, içerik kalitesini ve rakiplerinizin geri bağlantılarını anlamak önemlidir.

Bunu yapmak için her bir en üst sıradaki blogu manuel olarak okumanız gerekiyor (tedious geliyor, değil mi?). Ahrefs gibi anahtar kelime araştırma araçları da kullanarak rakiplerin hangi anahtar kelimeler ve geri bağlantılarla sıralandığını anlayabilirsiniz.

Böylece, ChatGPT'ye benzer bir AI sohbet botu olan ChatSonic'i kullanarak bunu kolay ve eğlenceli hale getirdik.

ChatSonic, rakip analizi konusunda size yardımcı olabilir. Rakip boşluğu analizini kolaylaştırdık ve en üst sıralardaki blogların ele aldığı anahtar kelimelerin ve alt konuların listesini oluşturmasını istedik.

Ve hop! Birkaç soru sorarak ChatSonic'ten rakip boşluğu analiziniz bir dakikadan az bir sürede hazır. İnterneti tarayarak kaydedeceğiniz zamana bir düşünün 😰

Adım 3 - İçerik Araştırması (ChatSonic)

Blog yazarken içerik araştırması yapmak, hedef kitlenizin hangi konulara ilgi duyduğunu, hangi soruları sorduğunu ve hangi tür bilgileri aradığını anlamanıza yardımcı olduğu için önemlidir. Bu bilgi, okuyucularınız için ilgili, etkileyici ve değerli içerikler oluşturmak için kullanılabilir.

Ancak, blog konusuna bağlı olarak bu uzun bir süreç olabilir. Raporlar, beyaz kitaplar, yetkili bloglar ve elinize geçebilecek her şey gibi kaynaklar aramanız gerekecek.

Chatsonic sayesinde, istediğiniz bilgiyi elde etmek için herhangi bir kaynağı kullanabilirsiniz. Ve anlamak için bloğun veya raporun tamamını okumak için zamanınızı boşa harcamanıza gerek yoktur. Chatsonic, ihtiyacınız olan bilgiyi özetleyip sunar. Ayrıca cevaplarının altında referans bağlantıları da vardır, isterseniz onları da inceleyebilirsiniz.

Chatsonic sadece metinle sınırlı değil, içeriğinizi tamamlayacak yapay zeka görüntüleri oluşturur.

Adım 4 - Konu Fikirleri (ChatSonic)

Laptop'unuzla huzurlu bir şekilde oturdunuz ve tüm konu fikirlerini yazmaya başladınız, ancak ne yazık ki hiçbiri size cazip gelmedi veya mantıklı değil.

Blog'unuz için doğru konuyu bulmak için çeşitli konu üretici sitelerine başvurdunuz. Ancak tüm bulduklarınız genel ve ilgisiz konu fikirleri. Yazma ajandanız hakkında hiçbir bağlam bilgisi olmadığı için konu üreticinin bu sonucu şaşırtıcı değil.

Bazı blog yazarları günün ortasında aldıkları herhangi bir fikri not alırlar. Bu iyi bir fikir gibi görünüyor ama çok fazla çalışma gerektirecek. Konu fikrini not etmeyi unutursanız, sonsuza dek kaybolur.

Neden konu fikri oluşturmak o kadar zor?

Çünkü insan olarak okuma, bilme ve hatırlama yetenekleriniz sınırlıdır. Makineler yardımcı olabilse de, konu üreticileri bunu yapacak kadar akıllı değiller.

Anında ilgi çekici konu fikirleri oluşturabilen Chatsonic, ChatGPT alternatifi.

Bunlar, Chatsonic tarafından sıfır zahmetle üretilen ve yazmaya değer güzel konu fikirleri.

Adım 5 - Blog Taslağı (ChatSonic)

Blog'da ne hakkında konuşmalıyım? Ne kadar uzun olmalı? Kaç alt başlık kullanmalıyım? İçerik akışını sonuna kadar nasıl sürdürebilirim?

Blog yazısı konusunu belirledikten sonra bir yazarın kafasındaki bir sonraki soru dalgalanmasıdır. Ancak anahtar kelime araştırma sürecinde oluşturulan anahtar kelimeleri içeren bir blog taslağı kolayca oluşturabilirsiniz.

Başlangıç örneğimizi kullanacağız, anahtar kelimeleri kullanarak ‘Yapay Zeka Yazılımı ile İçerik Optimizasyonu için 7 İpucu’.

Blog yazısının sıralamasına yardımcı olacak daha fazla anahtar kelime ekleyerek blog taslağını da iyileştirebilirsiniz.

Adım 6 - Uzun Form Makale / Blog Yazısı - (Writesonic - Makale Oluşturucu)

Burada en zorlu kısım geliyor, çoğu yazarın boş bir ekrana bakarak zaman harcayıp yazmaktan çekindiği duruma denir ki buna yazar bloğu ya da boş sayfa sendromu denir.

Denzeyimli yazarlar, Stephen King gibi, şöyle der: "Daha iyi yazmak ve yazar blokunun üstesinden gelmek için çokça okumak tek yoldur."

Daha iyi bir seçeneğimiz var. Writesonic'in AI Makale Yazıcısını kullanın, dakikalar içinde uzun içerikler yazdırabilirsiniz. Bir konu önerisi ekleyerek arama motorlarına uyumlu, 2000 kelimeyi aşan bir blog yazısı üretebilirsiniz. Bu kadar basit 😄

Öncelikle, daha önce giriş yapmadıysanız Writesonic hesabınıza giriş yapın ve Writesonic kütüphanesinden Makale Yazarı 4.0'ı seçin.

İlk adım: Yazmak istediğiniz konu için anahtar kelimeleri bilin. Blog yazısı konusunu girin. Anahtar kelimeleri buradan arayabilir veya ChatSonic'ten oluşturduğunuz anahtar kelimeleri girin.

İkinci adım: Fikriniz için anahtar kelimeler listesine sahip olduğunuzdan şimdi Writesonic Makale Yazarı size bazı konu önerileriyle de yardımcı olacak. İsteğinize göre ses tonu, bakış açısı ve CTA girebilirsiniz ki tam olarak istediğiniz şeyi almanıza yardımcı olacak.

Üçüncü Adım: Başlığı Seçin. Writesonic girdilerinize dayalı olarak bir taslak oluşturacaktır. Yine, Makale Yazılımcısı tarafından üretilenlere göre kullanabilir veya ChatSonic kullanılarak üretilene göre düzenleyebilirsiniz.

Dördüncü Adım: Şimdi, taslağı seçtikten sonra, bir blog afişi ile tam teşekküllü bir makaleye sahip olacaksınız ve bunu bir dakikadan kısa sürede yapabilirsiniz. (Nasıl göründüğüne dair bir referans videosunu ekledik.)

Sonrasında Writesonic’in Google Docs benzeri editörü olan Sonic Editör kullanarak oluşturulan makaleyi düzenleyebilirsiniz.

İşte bu kadar! SEO'ya uyumlu tam teşekküllü bir uzun blog yazınız var. Ancak blogun birinci sayfada sıralamasından emin olmak için Surfer üzerinden kontrol edelim.

Evet! Writesonic Surfer ile bütünleşir.

Writesonic AI içerik oluşturucuları Surfer ve Semrush gibi en iyi SEO araçları ile sorunsuz bir şekilde çalışır. Anahtar kelime önerileriyle nişinize uygun yeni anahtar kelimeler keşfetmek kolaydır. Ayrıca, en çok trafik alan anahtar kelimeleri görebilir ve içeriğinizin arama motoru sonuç sayfalarında iyi bir sıralama elde etmesi için ne kadar anahtar kelime yoğunluğuna ihtiyacınız olduğunu anlayabilirsiniz.

Writesonic'nin sizin için bilgi araştırması yaparak fikir oluşturma çalışmalarını yapabileceği gibi yazarların yerini alamaz. İlk taslaklarına yardımcı olarak yalnızca üretkenliği artırabilir.

ChatGPT alternatifleri ile nasıl verimliliği artırabileceğinizi keşfedin.

Adım 7 - Sayfa içi SEO optimizasyonları (Writesonic)

Blog yazısına ilgili anahtar kelimeleri dahil etmek, onu arama motorları için optimize etmenin yarısıdır. İlgili anahtar kelimeleri içermek önemli olsa da, bir blog yazısını optimize etmek sadece anahtar kelime yerleştirme gibi şeylerle sınırlı değildir, ilgili meta etiketlerinin eklenmesi gibi daha fazlası da gerektirir.

Meta etiketleri: Arama motorlarına ve kullanıcılara bir web sayfası hakkında bilgi sağlayan HTML etiketleridir. Bazı meta etiketleri başlık etiketleri ve açıklama etiketleridir.

Writesonic meta etiketi jeneratörü, bir blog gönderisi için uygun SEO meta etiketleri saniyeler içinde oluşturabilir.

Sadece SEO meta etiket üreteci (blog gönderisi için) içinde başlığı, açıklamayı ve odak anahtar kelimeyi girmeniz yeterlidir.

No follow linkleri: Blog yazınıza harici bağlantılar eklediğinizde, Google web sitenizin yetkisini harici site ile paylaşır. Bunu önlemek için harici bağlantıya no-follow etiketi ekleyerek link juice geçişini durdurabilirsiniz. Etiket oluşturmak için ChatSonic'ten yardım alabilirsiniz -

Şema kodu: Şema işaretleme olarak da bilinen, bir web sayfasının HTML koduna eklenerek arama motorlarına blog içeriği hakkında ek bilgi sağlayabilen bir mikro veri türüdür. Şema kodu, içerik türü, başlık, resim adresi, yazar adı ve açıklaması, yayınlama tarihi vb. gibi ayrıntıları içerir. ChatSonic ile birkaç saniyede şema kodu oluşturabilirsiniz.

Adım 8 - Bloglar için SSS'ler

SSS, yani Sıkça Sorulan Sorular, bir blog yazısını arama motorları ve insanlar için optimize etmek için önemli bir bileşendir.

  • Birkaç cümlede sıkça sorulan sorulara cevap vermek, okuyucunun kullanıcı deneyimini iyileştirir.
  • FAQ'lara cevaplar yazarak ek anahtar kelimeleri hedefleyebilirsiniz, blog'un derecelendirme şansını artırabilirsiniz.
  • Blog gönderisinde bir FAQ listesi eklemek, okuyucuların içerikle etkileşime geçmesini ve sayfada daha fazla vakit geçirmesini sağlayabilir.
  • Bu FAQ'lar ile bilginizi ve uzmanlığınızı gösterebilir, kendinizi alanda güvenilir bir otorite olarak kanıtlayabilirsiniz.

Bu SSS'leri "İnsanlar Ayrıca Sordu" bölümünde ve "ilgili aramalar"da kontrol edebilir veya hızlıca SSS listesi oluşturmak için ChatSonic'i kullanabilirsiniz.

Adım 9 - İçerik Dağıtım Planı (ChatSonic)

İçerik dağıtımı, çeşitli kanallar ve platformlar aracılığıyla geniş bir kitleye içeriğinizi sunmaktır. Görünürlüğünüzü ve erişiminizi artırmak önemlidir, bu da web sitenize daha fazla trafik çekebilir, arama motoru sıralamanızı iyileştirebilir ve nihayetinde pazarlama hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı olabilir.

Birçok kişi için en kolay yöntem blog gönderilerini birbirine bağlamaktır. Bu, mevcut okuyucularınızın yeni blog gönderilerini keşfetmelerine yardımcı olur. İçerik dağıtımının ortak kanalları sosyal medya, trend gönderilerinde etkileşim, e-posta pazarlaması, sosyal paylaşım ve etiketleme vb. olarak bilinir.

Chatsonic, farklı içerik dağıtım stratejilerinin geliştirilmesine yardımcı olabilir.

Adım 10 - Geri Bağlantı Stratejisi (ChatSonic)

Bağlantı stratejisi olarak adlandırılan diğer web sitelerinden web sitenize yönelik alınan bağlantılar "backlink" olarak kabul edilir çünkü sitenize bağlantı sağlarlar.

Geri bağlantılar web sitenizin arama motoru sıralamalarını artırmaya yardımcı olur. Google gibi arama motorları, geri bağlantıları bir web sitesinin otoritesi ve güvenilirliğini ölçmek için bir yöntem olarak kullanır. Eğer sitenize yönlendirilmiş birçok yüksek kaliteli geri bağlantınız varsa, arama motorları sitenizi daha değerli ve güvenilir bir şekilde görürler, bu da daha yüksek arama motoru sıralamalarına ve artan görünürlüğe neden olur.

Eğer geri bağlantılar oluşturmazsanız, Google sitenizi güvenilir olarak kabul etmeyebileceğinden web sitenizin arama motoru sıralaması zarar görebilir. Bu da web sitenizin oluşturabileceği trafik ve potansiyel müşteri sayısını sınırlayabilir.

ChatSonic, anahtar kelimelere dayalı geri bağlantılar elde etmek için en iyi siteleri sağlayabilir. Ayrıca, diğer web siteleriyle ilişkiler kurmak ve geri bağlantıları iletişim, işbirliği ve diğer taktikler aracılığıyla geliştirmek için ipuçları ve öneriler sunabilir.

Adım 11 - Sosyal medya gönderileri (ChatSonic + Writesonic)

Sosyal medya, hızlı ilgi ve etkileşim için başvurulan bir stratejidir. Ancak son birkaç yılda oldukça rekabetçi hale gelmiştir. Sosyal medya oyununu kazanmanın tek yolu, ölçekte kaliteli içerik oluşturmaktır.

Temel sosyal medya platformları Instagram, LinkedIn ve Twitter'dır. Değer tabanlı rulolar ve komik şakalar Instagram'da iyi çalışırken, LinkedIn hikayelere bayılır. Hikaye tabanlı örnek vaka çalışması içeriğiyle ilgili etkileşim 'Bu çeyrekte nasıl 10 kat büyüdük?' gibi bir artış yaşanabilir.

Twitter, değer temelli konuşmaların ve ince, alaycı paylaşımların evi olarak bilinir.

ChatSonic size yardım ederek içerik fikirleri geliştirmenize ve bir içerik takvimi oluşturmanıza yardımcı olabilirken, Writesonic bu fikirleri bilgilendirici eğlence amaçlı sosyal medya gönderilerine dönüştürür.

Writesonic, İnstagram başlık üreticisi, LinkedIn gönderi üreticisi ve Tweet üreticisi gibi sosyal medya platformları için özel özelliklere sahiptir. Aynı şekilde, Tiktok ve diğer trend olan sosyal medya platformları için de bulunmaktadır.

İşte, Writesonic'in Twitter konu dizimi oluşturucusuna 'Yapay zeka nasıl sosyal medya pazarlamasını geliştirebilir?' konusunu vererek bir Twitter konu dizisi nasıl oluşturulacağına dair bir örnek.

Chatsonic, her araştırmadan içerik dağıtımına ve tanıtımına kadar her adımı otomatikleştirerek, blog yazısı oluşturmayı daha da basit hale getirdi. Dahası, Chatsonic aynı zamanda pazarlama stratejileri konusunda size de yardımcı olabilir.

Chatsonic' in neler yapabileceği hakkında meraklı mısınız? Size yüksek ücretli bir iş bulmanıza, finanslarınızı yönetmenize ve birçok konuda yardımcı olabilir.

Chatsonic'in gücünü deneyimlemek için 110'dan fazla ChatGPT konusunu deneyin.

Bu nedenle, ChatSonic, İçerik Oluşturma için ChatGPT'dir

Bir blog yazmak, yayınlamadan önce çok sayıda şeyi halletmeniz gereken hiç bitmeyen bir görev olabilir. Araştırmanızı yapmanız, harika bir fikir bulmanız, tümünü yazmanız ve ardından insanların okumasını nasıl sağlayacağınıza karar vermeniz gerekiyor. Oldukça yoğun bir iş!

Ama harika ikilimiz ChatSonic + Writesonic, blog yazmanızı sadece daha kolay hale getirmekle kalmaz, aynı zamanda en fazla ilgiyi elde etmek için bir dağıtım planı, pazarlama stratejileri ve daha fazlasını bulmanıza da yardımcı olurlar.

Eğer içerik oluşturma sürecinizi basitleştirmek ve blogunuzun başarısı için en iyi şansı vermek isterseniz, ChatSonic ve Writesonic'i deneyin.