2023 Yılında Bilmediğiniz En İyi 15 ChatGPT Chrome Eklentisi

image25.png

ChatGPT, lansmanından itibaren 2 ay içinde 100 milyondan fazla kullanıcıya ulaşarak dünyanın en hızlı büyüyen uygulaması oldu.

Fakat, ChatGPT nedir?

ChatGPT, Açık Yapay Zeka tarafından oluşturulmuş, kullanıcıların yüksek kaliteli doğal dil içerikleri üretmelerine olanak tanıyan otomatik metin üretim teknolojisidir. Kullanıcının girdisine ve diğer veri kaynaklarına dayalı olarak metin üretmek için güçlü ve sofistike bir sinir ağı kullanır.

ChatGPT'nin yetenekleri çeşitli gerçek dünya senaryolarında test edildi ve sonuçlar gerçekten etkileyici oldu.

ChatGPT'nin kullanım alanları sınırsızdır. Finansları yönetebilir, işletmeleri çalıştırabilir, para kazanabilir ve iş aramalarda yardımcı olabilir. ChatGPT ile iş arama sürecinde nasıl yardımcı olunur.

ChatGPT, kesinlikle yalnızca metin tabanlı bir dil modeli olsa da, ayrıntılı rehberleriyle karmaşık teknik projelere yardımcı olmakta iyidir.

ChatGPT’i daha iyi nasıl kullanacağınızı öğrenin.

Ancak dikkatli olun; bazen aynı özgüvenle yanlış cevaplar verir.

Evet, ChatGPT'in sınırları var. İnternet ile bağlantılı değil ve sadece 2021'e kadar olan verilerle eğitilmiş olduğu için bazen güncel olmayan ve yanıltıcı cevaplar verir.

OpenAI'dan yakın gelecekte herhangi bir Chrome uzantısı beklenmiyor.

Ancak diğer akıllı AI araçları, Writesonic tarafından yapılan ChatSonic gibi ChatGPT'nin sınırlamaları üzerinde çalışma fırsatını değerlendirdi.

ChatSonic, Gelişmiş Yetenekler ve Özellikler ile ChatGPT' nin geliştirilmiş bir versiyonudur, örneğin;

  • Kullanıcılar için doğru ve güncel bilgileri elde etmek için doğrudan Google'a bağlanır.
  • ChatSonic chrome eklentisi size hızlı cevaplar verir ve web'deki her yerde kullanılabilir.
  • Kendinizi metinle sınırlamayın. ChatSonic, Kararlı Difüzyon ve Dall-E teknolojilerinin bir kombinasyonuyla inanılmaz bir yapay zeka sanatı oluşturur.
  • Büyük bir yazılım kullanıcısı değilseniz, ChatSonic'i ses komutlarıyla kullanmak için kullanabilirsiniz. Sesli yanıtlar oluşturacak.
  • ChatSonic API'si ile favori uygulamalarınızı dakikalar içinde ChatSonic'e bağlayarak her sorunuz için ChatSonic gösterge paneline dönmekle uğraşmanıza gerek kalmaz. En iyi API kullanım durumlarını inceleyin.
  • ChatSonic'i kullanmak için dizüstü bilgisayarınıza ulaşmayı beklemek yerine, ChatSonic mobil uygulamasını kullanmaya başlayabilirsiniz.
  • Son zamanlarda, ChatSonic işletmeler için etkileyici bir özellik sunmaktadır - Botsonic. Botsonic ile sıkıcı sohbet botlarını kendi verilerinizle ChatGPT ile eğiterek kişiselleştirme ile müşteri konuşmalarını kolayca yönetebilirsiniz.

ChatSonic ve ChatGPT arasındaki temel farklılıklar hakkında daha fazla bilgi edinin.

ChatSonic'in tüm heyecan verici özelliklerini denemek istiyor musunuz?

Chrome için ChatGPT benzeri bir uzantıya neden ihtiyaç duyulur?

Farklı sekmelere giderek gerekli bilgilere ulaşmak çok yorucu ve karmaşık olabilir. ChatGPT destekli bir Chrome uzantısı ile tüm karmaşadan kurtulabilirsiniz ve web'deki herhangi bir yerden içerik oluşturabilirsiniz.

ChatGPT sayesinde Twitter kitleniz için ilgi çekici tweetler yazabilirsiniz. ChatSonic'in ChatGPT Chrome uzantısı sayesinde tweetlerinizi anında yazabilir ve sizi uğraştırmaktan kurtarabilirsiniz.

Bekle, sadece tweet'ler değil; ChatGPT Chrome eklentisi -

Tweet'ler değil, ChatSonic Chrome eklentisi ayrıca verimliliği artırabilir ve üretkenliği artırabilir.

  • İçerik oluşturmayı otomatikleştirin: ChatGPT Chrome uzantılarının yardımıyla sosyal medya gönderileri, e-postalar ve reklam metinleri oluşturun.

Gmail için ChatGPT'nin nasıl kullanılacağını öğrenin.

  • Müşteri sorgularına hızlı yanıt verin: ChatGPT Chrome uzantıları, müşteri sorgularını hızlı bir şekilde anlamanıza ve ilgili cevaplarla hızlı yanıt vermenize yardımcı olabilir.
  • Çevrimiçi varlığı artırın: ChatGPT Chrome uzantıları ile içerik oluşturabilir, ilgili etiketleri ve Twitter hesaplarını bulabilir ve DM'leri hızlı ve verimli bir şekilde yanıtlayabilirsiniz.

Daha da iyileştirmek için, her kullanım durumu için en iyi ChatGPT Chrome eklentilerini bu blogda bir araya getirdik. Şimdi keşfe çıkın!

Bilmediğiniz 15 en iyi ChatGPT Chrome eklentisi

İster internetin herhangi bir yerinde içerik oluşturmak, e-posta yazmak ya da Google aramanızı hızlandırmak isteyin, her ihtiyacınıza yönelik ChatGPT Chrome uzantılarına sahip olabilirsiniz.

Bu blogda, aşağıdaki en iyi 15 ChatGPT Chrome uzantısı hakkında konuştuk:

  1. ChatSonic
  2. TweetGPT
  3. Prometheus
  4. YouTube Özeti with ChatGPT
  5. Özetle
  6. ReaderGPT
  7. Merlin
  8. ShareGPT
  9. Fancy GPT
  10. ChatGPT Prompt Dahi
  11. Google için ChatGPT
  12. ChatGPT Yazarı
  13. WebChatGPT
  14. Engage AI
  15. Talk-to-ChatGPT

Şimdi bu ChatGPT Chrome uzantılarının her birine daha yakından bakalım.

1. ChatSonic

ChatSonic ChatGPT Chrome eklentisi, web'in her yerinde her şey için kullanılabilir. Anlık metin örnekleri yazmak, sosyal medya kopyaları ve e-postalar oluşturmak, farklı ifade etmek, genişletmek ve daha fazlası için kullanabilirsiniz.

Daha fazla bilgi için, ChatGPT chrome eklentisi kullanım örneklerine bakın.

ChatSonic Chrome eklentisinin rahatlığını yaşamak için önce birkaç adımı takip ederek yüklemeniz gerekiyor. ChatSonic Chrome eklentisi yükleme işlemiyle süratli ve zaman kazanmanıza yardımcı olacak, verimliliğinizi artıracak.

  1. Chrome eklenti web mağazasına gidin ve ChatSonic'i arayın.
  2. 'ChatSonic - Süper güçlere sahip ChatGPT' u indirin ve kurun, ardından URL çubuğuna sabitlemek için sabitleyin.
  3. URL çubuğundaki ChatSonic simgesine tıklayarak mevcut Writesonic hesabınıza giriş yapın.
  4. ChatSonic Chrome eklentisi web üzerinde çalıştığından, yanıt vermesi için ne zaman tetiklemek istediğinizi seçerek ayarlarını yönetebilirsiniz.

Kurulum tamamlandı, artık hazırsınız!

Google arama: ChatSonic ile web’de gezinmeye başlayın. ChatSonic ile Google araması yaparken şu şekilde görünecektir. Google aramalarınızın tümüne özeti de eklenmiş olarak arama sonuçlarının yanında cevaplarınızı alacaksınız.

resim27.png

Web sayfalarını özetlemek: Önemli kısımları belirlemek için uzun makaleler ve araştırma yazılarını okumak için saatler harcamayı durdurun. Artık ChatSonic Chrome uzantısını kullanarak önemli kısımları vurgulayan hızlı bir özet oluşturabilirsiniz.

Bir web sayfası içinde cevapları bulma: Yapay zeka hakkında Wikipedia sayfasının en son AI gelişmelerini içerip içermediğini öğrenmek istiyorsunuz. Cmd+F' yi kullanmayı bırakın ve ChatSonic' e sorularınızın cevaplarını bir web sayfası içinde aramasını isteyin.

Bu yetenek sadece aramayla sınırlı değil aynı zamanda Youtube'a da uygulanabilir. ChatSonic, sorunuza yanıt olarak bir YouTube videosunun tam zamanını doğru bir şekilde belirleyebilir.

E-postalar yazma: Herhangi bir durum için e-posta yazmak için ChatSonic'i kullanın. Ayrıca, gerektiğinde e-postanın tonunu değiştirebilirsiniz.

resim11.png

E-postalara yanıt verme: ChatSonic Chrome eklentisi, e-postaları oluşturmanın yanı sıra, üç farklı tona göre doğru yanıtları oluşturmanıza olanak tanıyarak daha da özelleştirebileceğiniz şekilde basit bir hale getirir.

resim24.png

E-postaları özetleme: Bu uzantının özetleme özelliği, bir e-postada tartışılan konuların genel bir bakışını elde etmek için harikadır. Tüm e-posta dizisinden hızlıca bir paragraf veya zaman çizelgesi özeti oluşturabilirsiniz.

resim-172.png

E-posta pencerenizin üstünde görünen CS simgesine tıklayın.

resim5.png

Veya e-postayı açmadan doğrudan gelen kutunuzdan da açabilirsiniz.

Benzersiz tweetler oluşturun: Yeni tweet'leri doğrudan Twitter'da oluşturun; sekme değiştirmek veya ilham aramak için zaman kaybetmeyin. 'CS' simgesine tıklayın ve tweet oluşturmaya başlayın.

Tweetlere yanıt verme:

Hedef kitlenizle etkileşimde kalmak için yanıt penceresinin alt sağ köşesinde CS simgesine tıklayarak tweet'lere ve konulara kolayca yanıt verin.

resim13.png

Twitter konularını özetleyin: Uzun Twitter konularını anahtar noktalara özetlemek için ChatSonic Chrome eklentisini kullanın. İlk tweetin altında 'Bu konuyu özetle' seçeneğini arayın.

resim19.png

Burada Twitter konusunun özeti bulunmaktadır. 'Bu konuya cevap ver' seçeneğine tıklayarak bu konuya hızlıca cevap verebilirsiniz.

resim17.png

Zihin açıcı LinkedIn paylaşımları oluşturun: ChatSonic Chrome eklentisini kullanarak LinkedIn paylaşımlarını hızlıca oluşturun ve saniyeler içinde taze içeriklerinizi üretin.

image31.gif

LinkedIn mesajlarına cevap yazın: Eklenti kullanarak yeni bir sohbet başlatmak için konuşma başlatıcıları oluşturabilir veya özelleştirilmiş bir davetiye oluşturabilirsiniz.

resim7.png

Mesajlara yanıt vermekle kalmayıp, farklı araçlar kullanmadan kolayca pazarlama çalışmalarını planlayıp uygulayabilirsiniz. ChatSonic Chrome eklentisi artık Kula benzeri özelliklere sahip ve muhtemel müşterilerinizin e-posta adreslerini bulmanıza ve LinkedIn mesajlarını anında göndermenize olanak tanır.

LinkedIn gönderileri için yorum oluşturma: Bu uzantı, yorum kutusuna otomatik olarak uygun bir yorum oluşturarak, hedef kitlenizle etkileşimde bulunmanıza yardımcı olabilir.

image9.png

LinkedIn profilinizi optimize edin: ChatSonic artık LinkedIn profilinizi de optimize edebileceğinizi biliyor muydunuz? LinkedIn biyografinizden başarılarınıza kadar birçok detayda ChatSonic Chrome eklentisi yardımıyla LinkedIn profilinizi optimize edebilirsiniz.

Eşsiz içerik her yerde: ChatSonic'in uzantısı tüm Chrome tarayıcınızda çalışır, sekmeler arasında geçiş yapmakla uğraşmanıza gerek kalmaz. Herhangi bir yerden benzersiz biyografi oluşturabilir veya makale yazmak için CMD(ikon)+M tuşlarına basarak yapay zeka açılır penceresine erişebilirsiniz.

Resim 29

Gmail, LinkedIn ve Twitter ile birlikte, ChatSonic Chrome eklentisi artık Google reklamları (ilan metni yazma), Facebook ve Instagram (başlıklar, yorumlar, DM'ler), Telegram ve WhatsappWeb ile doğal entegrasyona sahiptir.

ChatSonic Chrome eklentisinin şaşırtıcı yeteneklerini Edge, Opera ve Firefox gibi diğer popüler tarayıcılarda deneyimleyin.

ChatSonic' i keşfetmek için her ay ücretsiz olarak 100 jenerasyon alacaksınız. Ardından, ChatSonic'i sonsuz şekilde kullanmaktan keyif almanız için düşük maliyetli ve yüksek değerli esnek abonelik planlarımızdan birini seçebilirsiniz.

resim16.png

2. TweetGPT

TweetGPT, tweet ve tweet yanıtları oluşturmak için ChatGPT'ye dayalı bir Chrome eklentisidir.

Kullanmak için bir Twitter hesabı, bir Chrome tarayıcısı ve bir Open AI hesabına ihtiyacınız olacak.

Chrome uzantı web mağazasından yükleyebilir ve kolay erişim için uzantıyı sabitleyebilirsiniz.

Kurulum tamamlandığında, şuna benzeyen bir TweetGPT simgesi göreceksiniz!

resim21.png

Tıklandığında tweet'in tonunu seçebilir ve TweetGPT rastgele bir tweet oluşturacaktır. Bir tweet'e yanıt vermek için tweet'i seçin ve cevaplar oluşturmak için TweetGPT simgesine tıklayın.

resim1.png

Bu ChatGPT Google Chrome uzantısı - TweetGPT, tweet atmak istediğiniz konuyu girmek için seçeneği bulunmuyor. İçerik stratejinize uygun olmayabilecek rastgele tweetler oluşturur. OpenAI'nın ChatGPT'sine dayanarak tweet ve cevapları alıp eski ve ilgisiz yanıtlar üretmesi mümkündür.

ChatGPT ile içerik oluşturmanın nasıl yapıldığını öğrenin.

3. Prometheus

İşte gün boyunca sürekli olarak klavye mi kullanmaktan ellerin ağrıyor mu? Chat GPT ile çevrimiçi olarak güzel bir sohbet etmek ve ara vermek harika olurdu.

Evet, ChatGPT'ye yazmak yerine ChatGPT chrome uzantısı - Prometheus ile konuşmak mümkün.

ChatSonic sesli komutlara sahipken, ChatGPT sadece metin cevapları sağlar.

Uzantıyı indirin ve yükleyin. Kullanmaya başlamak için ChatGPT hesabınıza giriş yapın ve konuşmak için boşluk çubuğunu basılı tutun. ChatGPT sesinizi metne dönüştürecek ve soruyu yanıtlayacak.

Mikrofon erişimini etkinleştirmeyi unutmayın.

image6.png

4. ChatGPT ile YouTube Özeti

Eğer uzun YouTube videolarını izlemek için zamanı olmayan meşgul bir profesyonelseniz, ancak videonun bağlamını mutlaka bilmek istiyorsanız, o zaman 'YouTube Özeti ChatGPT ile', sizin için mükemmel bir ChatGPT Chrome uzantısı olabilir.

Bir sosyal web vurgu aracı olan Glasp tarafından geliştirilmiştir. Bu Chrome için chatGPT uzantısı, herhangi bir YouTube videosunu saniyeler içinde özetler ve size videonun senaryosunu sunar.

Evet, yanlış duymadın! Bu bir özet değil, zaman damgalarıyla ayrılmış ve bölünmüş tam bir senaryodur 🤯.

YouTube Özeti'ni ChatGPT ile kullanmaya başlamak için Chrome uzantısını yükleyin.

Herhangi bir YT videosunu oynatırken, "Transkripsiyon ve Özet" seçeneğini göreceksiniz. Buna tıkladığınızda, uzantı tüm transkripti ve Open AI ile özetlemek için bir seçenek üretecektir.

Özetlemek gerekirse, ChatGPT'den özeti almak için transkripti kopyalamanız ve yapıştırmanız gerekiyor.

Bu ekstra bir iş gibi görünmüyor mu? YouTube videoları, blog yazıları veya araştırma makalelerinin özetlerini almanın en iyi yolu URL'yi girmek ve ChatSonic'ten özet istemektir.

5. Özetle

ChatGPT ile birlikte YouTube Özeti'nin aksine, Özetleme chrome eklentisi tek tıklama ile herhangi bir sayfada çalışır.

Summarize, haberleri, makaleleri, blogları veya araştırma raporlarını okuyor olsanız da, size yardımcı olur.

Özetleme teknolojisi, kapsamlı ve yüksek kaliteli özetler sağlamak için ChatGPT tarafından desteklenmektedir. Ek olarak, güvenilir ve güncel olmasını sağlamak için sürekli olarak insanlar tarafından yazılmış özetlerle eğitilir.

Bu ChatGPT uzantısı Chrome ile açık sekmeleriniz arasında hızla gezinmenize yardımcı olur, size gerçekten önemli olan şeylere daha fazla zaman ayırmanıza olanak tanır. Okumak istediğiniz her şeyi takip edin ve önemli bilgileri kolayca gözden kaçırmaktan kaçının.

resim23.png

ChatGPT tarayıcı uzantısı - Özetleyici bazen 'Yanıt yüklenemedi' hatası verir ve uzantının kullanılmasını zorlaştırır.

6. ReaderGPT

ReaderGPT, diğer özetleme ChatGPT chrome eklentilerine benzer.

Sadece bir tıklama ile herhangi bir web sayfasının özetini verebilir. Artık uzun makaleleri veya sayfaları okumanıza gerek yok! Maddeleri otomatik olarak oluşturma ve ChatGPT istemcisini ihtiyaçlarınıza göre değiştirme gibi eğlenceli özelliklere sahiptir.

Bir makalenin hızlı bir özetine ihtiyacınız olduğunu varsayalım. ChatGPT Chrome eklentisi ile üç kısa madde veya 50 kelime özetleyebilirsiniz. Veya bir metni İspanyolca'ya çevirmek veya beş yaşındaki bir çocuk için basitleştirmek isterseniz, ReaderGPT eklentisi size yardımcı olacaktır.

resim8.png

7. Merlin

Merlin, ChatGPT'nin mini sürümüdür.

Bu ChatGPT Chrome eklentisi, yazma, düzenleme, biçimlendirme ve web'de arama yapma konularında yardımcı olmak için chrome tarayıcısındaki herhangi bir sitede çalışır. Chrome tarayıcısına yükledikten sonra, kısayolu 'Ctrl / Cmd + M' kullanarak erişebilirsiniz.

Bu, ücretsiz olarak her gün 11 jenerasyon kullanabileceğiniz bir premium ChatGPT chrome uzantısıdır. Daha sonra premium sürümü olan Merlin Pro'ya abone olmanız gerekmektedir. Fiyatlandırma, 1000 sorgu için ayda 19 $ 'dan başlamaktadır.

resim26.png

 

Bununla birkaç kısıtlama gelir, örneğin çalışmaz:

  • Bing ve Edge
  • Yeni Sekme veya Boş Sayfa

Merlin'i kullanmak için her zaman sayfayı yenilemeyi unutmayın.

Merlin, sadece ChatGPT'nin ekstra özellikleri olmayan bir Chrome uzantısıdır; Pro sürümü için bile ödeme yapsanız. Ancak ChatSonic, API, Chrome uzantısı, mobil uygulama ve aynı fiyata çeşitli harika yapay zeka yazma özellikleri sunar.

8. ShareGPT

ChatGPT akıllı ve eğlenceli sohbetler yapmak için harika bir araçtır ancak üzücü olan kısmı bunları hiç kimseyle paylaşamamanızdır.

ShareGPT, ChatGPT sohbetlerinizin en ilginç olanlarını kolayca paylaşmanıza olanak sağlayan tek tıklama özellikli bir ChatGPT Chrome uzantısıdır.

Chrome web mağazasından ShareGPT'yi yükledikten sonra, ChatGPT'yi yenileyin. Tüm sohbetlerinizin sonunda bir paylaş düğmesi göreceksiniz.

image30.png

ChatGPT konuşmalarını paylaşmanın zahmetinden kurtulun - bu harika ChatGPT uzantısı ile arkadaşlarınıza kalıcı bağlantılar kolayca gönderin.

Botsonic - ChatGPT alternatifi, sohbetleri kaydetme, düzenleme ve indirme özelliğine sahip olarak entegre edilmiştir.

9. Şık GPT

Bu, ShareGPT'ye benzer, ancak adından da anlaşılacağı gibi daha şaşalıdır. ChatGPT Google Chrome eklentisi kullanarak sohbetleri bağlantılar ve görüntüler, PDF'ler ve metin dosyaları olarak paylaşabilirsiniz.

FancyGPT, sohbetlerinizi şıklaştırır ve onları gelecekte referans olarak kullanılması veya meslektaşlarınızla paylaşılması için harika görüntülerle, aranabilir PDF ve metin dosyalarıyla kaydetmenizi sağlar.

resim20.png

Üst satırdaki stillerden birini seçebilir ve sohbeti nasıl kaydetmek istediğinizi seçebilirsiniz (Resim, PDF, metin dosyası).

Herhangi bir sorunuz, fikriniz veya isteğiniz varsa, FancyGPT'ye Twitter'da @fancyGPT mesaj gönderin.

10. ChatGPT Prompt Dahisi

İyi bir talimat iyi ve ilgili yanıtlara yol açar, benzer şekilde iyi hazırlık iyi notlara yol açar. Herkes ilk seferinde iyi talimat yazamaz, ancak bu, ChatGPT, ChatSonic ve ChatGPT Prompt Genius gibi muhteşem araçları keşfetmenizi durdurmamalı.

resim18.png

ChatGPT Prompt Genius, subreddit'in en iyi çırpıcılarının bir depolama alanına sahip bir açık kaynaklı Chrome uzantısıdır.

ChatGPT için en iyi ipuçlarını bulabileceğiniz, paylaşabileceğiniz ve kullanabileceğiniz bir arayüz de mevcut. Ayrıca sohbet geçmişinizi yerel olarak kaydedebilir ve istediğiniz zaman önceki konuşmalarınızı gözden geçirebilirsiniz.

image4.png

Doğru olanı bulmak için yüzlerce öneriye göz atmanız gerekecek. Bunun daha kolay olması için, altreddit sayfasından önerileri kategorilendirmek ve seçmek için bir seçenek bulunmaktadır.

Chat GPT online veya ChatSonic kullanarak içerik oluşturmayı hızlandırmak için bu 160 ChatGPT konu başlıklarındaki kocaman listeyi gözden geçirin.

11. Google için ChatGPT

Google için ChatGPT, Google, Bing, DuckDuckGo vb. tüm popüler arama motorlarıyla çalışan açık kaynaklı bir ChatGPT chrome eklentisidir.

ChatGPT çevrimiçi yanıtlarını düzenli arama sonuçları ile birleştirerek, arama sorgularınıza ChatGPT'den öz ve anlaşılır yanıtlar alabilirsiniz.

Bu ChatGPT destekli Chrome uzantısı resmi OpenAI API'sını destekler, bu da ChatGPT'nin gücüne doğrudan açılır pencereden erişebileceğiniz anlamına gelir. Kişiselleştirilmiş bir deneyim için markdown gösterimi, kod vurguları ve karanlık modu vardır.

resim10.png

‘Google için ChatGPT’ nesilleri hızlı değildir ve birden çok bağlantı üzerinden geçmekten zaman kazanma amacını bozarak cevap vermek için biraz zaman alabilirler.

Oluturulduktan sonra, yanıtı kopyalayarak ve gereksinimlerinize göre kullanabilirsiniz.

12. ChatGPT Yazarı

ChatGPT Writer adlı ChatGPT chrome eklentisi kullanarak tüm e-mailleri ve mesajları yazabilirsiniz. Tüm sitelerde çalışır ve Gmail için geliştirilmiş destek sunar.

ChatGPT Writer, şunları destekler:

  • Diğer chatGPT uzantılarına göre yüksek kaliteli yanıtlar üretmektedir.
  • Chrome, Brave ve Edge gibi tüm Chromium tabanlı tarayıcılarda çalışır.
  • Tüm diller desteklenmektedir.
  • Ücretsiz ve gizlilik dostudur (%100).

Bu ChatGPT uzantısını kullanmaya başlamak için, ChatGPT Writer chrome uzantısı pini üzerine tıklayın.

resim2.png

Buraya sorgunuzu girebilir ve 'yanıt üret' e tıklayabilirsiniz. Gmail'de ChatGPT chrome eklentisini kullanmak da oldukça basittir. Yazmak istediğiniz e-posta hakkında adil bir fikir vermeniz yeterlidir, ChatGPT Writer en iyi e-posta içeriğini üretecektir.

13. WebChatGPT

ChatGPT, yanlış, ilgisiz ve güncelliğini yitirmiş yanıtlar üretme konusunda bir itibara sahip. Araştırma yaparken özellikle ChatGPT'ye güvenmek zor.

WebChatGPT, sohbetleriniz için daha doğru ve güncel konuşmalar için özetleri ChatGPT'ye eklemenize olanak tanır.

resim22.png

Sonuçları daha ilgili hale getirmek için zaman ve bölge filtrelemesi ile daraltabilirsiniz.

14. Yapay Zeka İle İletişim Kurun

LinkedIn'te yeni insanlarla bağlantı kurmayı, yorum yaparak mı planlıyorsunuz?

Saniyeler içinde derinlemesine yorumlar yazmak için Engage AI ChatGPT Google Chrome uzantısını kullanın. Ayrıca, işletmeniz için müşteri ve potansiyel müşteri haline gelebilecek yeni kişilerle iletişime geçebilirsiniz.

Sosyal medya yöneticisiyseniz, ChatGPT özellikleri olan bu chrome uzantısı sizin için çok zaman tasarrufu sağlayabilir ve üretkenliğinizi artırabilir.

Sıkıcı yorumlardan kurtulun, örneğin 'Harika gönderi', 'Paylaşımınız için teşekkürler' ve klasik '👍' gibi yorumlardan vazgeçin ve anlamlı ve ilişkilendirilebilir yorumlara geçin.

Engage AI kullanarak, ChatGPT uzantısı kolayca kullanılabilir ve 20 dil destekler.

  • Yorum bölümündeki EngageAI simgesinin üzerine gelin ve ses tonunu seçin.
  • Yorumu düzenleyin ve gerektiğinde kişiselleştirin.
  • Yorumu yayınlayın.
resim28.png

15. Talk-to-ChatGPT

Talk-to-ChatGPT, Prometheus'a benzer ancak ayrıca sesli yanıt özelliğine sahiptir.

ChatGPT'yle sesli komutlarla etkileşime geçebilir ve Google Chrome tarafından sağlanan konuşma tanıma ve metin okuma teknolojileriyle üretilen sesli yanıtlar alabilirsiniz.

Bu ChatGPT Google Chrome eklentisi tüm önemli dilleri destekler ve ses tanıma, metin-okuma dili ve bot yanıtlarını kontrol etme seçenekleri sağlar.

resim12.png

ChatGPT chrome eklentisi, ses tanıma geçişini sağlamak, bot'un sesini kontrol etmek, mesajları atlamak ve ayarlara erişmek için ekranınızın sağ üst köşesine küçük bir kutu ekler.

Sonuç

ChatGPT chrome uzantıları, ChatGPT çevrimiçi kullanımını daha kolay hale getirmek için tasarlanmıştır. ChatGPT deneyiminizi geliştirmek için en iyi 15 ChatGPT chrome uzantısını listeledik. Sosyal medyada içerik oluşturmaktan sesli komutlara ve ChatGPT sohbetlerini paylaşmaya kadar, bu küçük eklentiler sohbetlerinizi bir üst seviyeye taşıyabilir.

Ama bekleyin!

Bir milyon farklı uzantıyı indirmeden önce, burada ChatSonic var: bir Chrome uzantısı, mobil uygulama, sesli yanıtlar, chat paylaşımı ve birçok daha fazlasını içeren hepsi bir arada bir paket. Chrome'unuzu birçok farklı araçla karmaşık hale getirmenize gerek yoktur, ihtiyacınız olan her şey tek bir yerde bulunabilir.

ChatGPT sıklıkla kapalı ya da kapasitesine ulaştığından, şimdi ChatGPT alternatifini keşfetmek için doğru zaman - ChatSonic.

Eğer sohbet oyununuzu bir üst seviyeye çıkarmaya hazırsanız, ChatSonic'i deneyin.