2023'te Denemeye Değer 10 En Popüler Mobil ChatGPT Uygulaması

resim4.png

Rutin Görevleri Otomatize Edin

Müşteri deneyimini geliştirme

İçerik oluşturma sürecini güncelleştirme

Daha fazlası... Artık daha kolay!

ChatGPT, interneti adeta sallıyor ve nedeni açık! Harika yapay zeka destekli sohbet botu, birçok akıl almaz özellikle geliyor. Blog yazıları üretmekten kodlama uzmanıymış gibi davranmaya kadar, ChatGPT ile yapabileceğin pek çok şey var.

Ancak ChatGPT'nin bir büyük kısıtlaması var - sadece web sitesi üzerinden masaüstü bilgisayarlarda kullanılabilir. Kafandaki sesler "Oh hayır!" diyerek mi dönüyor?

Merak etme!

Travis Kalanick'ın dediği gibi, "Her problem, çözümü olan bir sorundur. Onu bulmak için yaratıcı olmanız yeterlidir."

ChatGPT'yi iOS veya Android telefonunuza indirmek istiyorsanız şanslısınız! Bu blog yazısında, mobil cihazınızda ChatGPT'yi nasıl edinebileceğinizi göreceksiniz ve ayrıca ChatGPT destekli uygulamaları keşfedecek ve neden orijinal ChatGPT'nin harika bir alternatifi olduğunu göreceksiniz. Haydi, işe koyulalım!

Ancak mobil cihazlar için en popüler 10 ChatGPT uygulamasına dalarken, ChatGPT'nin ne olduğuna bir göz atalım.

ChatGPT Nedir?

ChatGPT, OpenAI tarafından geliştirilen Sam Altman tarafından tasarlanan bir AI sohbet botudur. İnanılmaz derecede güçlü olan AI sohbet botu, bir sorgu sunulduğunda yanıt üretmek için denetimli ve takviyeli öğrenmeyi kullanan GPT-3.5 (Generative Pre-trained Transformer) üzerine inşa edilmiş bir dil modelidir.

Basit anlatımıyla ele alalım.

Öncelikle, denetimli öğrenmeyi görelim.

Varsayalım, öğrencilere nasıl makale yazacaklarını öğreten bir mentor olarak hareket ediyorsunuz. Önce, mentilere yüzlerce makale sağlayarak, bunları okuyup sindirmelerini istersiniz.

Bu, yazım stili, ses tonu ve daha fazlası açısından onları eğitecektir. Ancak, tüm denemeler iyi olmayabilir, böylece mentelerin çıktısı orta kalite olabilir.

İşte bu, insan rehberliğiyle güçlendirme öğrenmesinin (IRGÖ) resmedildiği yerdir!

Bir mentor olarak, mentilerine nerede gelişebilecekleri hakkında geri bildirim sağlayacaksın. Böylece mentelerin zamanla becerilerini geliştirmelerine yardımcı olacaksın.

Bu, ChatGPT ile ilgili durumdur.

İnternetten çok sayıda veri alındıktan sonra, model her zaman mükemmel olmayan bir çıktı üretir. İnsan eğitmenler daha sonra modeli geliştirmek için parlak geri bildirimler verirler ve performansını artırırlar.

ChatGPT kullanımı çok kolaydır. Daha fazla bilgi için ChatGPT nasıl kullanılır makalesini okuyabilirsiniz.

ChatGPT uygulaması size etkileşimli bir deneyim sunmak ve herhangi bir sorunuz için kapsamlı cevaplar sağlamak için tasarlanmıştır.

Odaklanmanız gereken en önemli şey harika bir açılış cümlesi eklemektir. Sonuçta, çıktınız girdinize bağlıdır. En detaylı cevapları tercih ediyorsanız bir soru yerine bir ifade kullanmak en iyisidir.

Resmi ChatGPT mobil uygulaması var mı?

Baştan söyleyelim - Android veya iOS cihazlarınızda resmi bir ChatGPT uygulaması yok.

Öyleyse mobil cihazda chatbot'u kullanmak istersen, tarayıcında web sitesine gitmen gerekiyor; elbette, bu pek iyi bir şey değil, ancak özelliklerinden en iyi şekilde yararlanmanın tek yolu budur.

Hala bir uygulama arayışındaysan endişelenme - birkaç geliştirici orada kendi ChatGPT sürümlerini mobil uygulama haline getirdi. Sadece mobil telefonuna indirebilir ve yolda içerik oluşturabilirsin!

Bu blog yazısı, göz atmak için en iyi Mobil Sohbet GPT uygulamalarından bazılarını listeliyor. Ancak önce, neden ChatGPT alternatiflerine gitmeniz gerektiğini görelim.

Neden ChatGPT alternatiflerini tercih etmelisiniz?

ChatGPT mobil uygulama sunmuyor, bu nedenle alternatiflere bakmak en iyisidir. Ayrıca, ChatGPT çeşitli sınırlamalarla birlikte gelir -

Gerçek bilgi bulamama

ChatGPT 2021 verilerine kadar eğitildi, bu nedenle gerçek içerik oluşturma veya güncel gerçeklerle ortaya çıkma konusunda yetersizdir.

Eğer en yeni trend ve konulara dayalı içerik fikirleri arıyorsanız, ChatGPT en iyi seçeneğiniz değil. ChatGPT, birkaç konsept öğrenmiş gibi görünüyor ve size bunun dışında bir şey sunamıyor.

Eğer en taze bilgi, trendler ve daha fazlasını hedefliyorsanız, ChatGPT seçeneklerini aramanız daha akıllıcadır.

AI görüntüleri oluşturulamıyor

Elbette, konuşma üretimi söz konusu olduğunda ChatGPT büyük yardımcı olabilir, ancak görseller açısından ne yapılacak? Eh, ChatGPT bu konuda yardımcı olamaz!

Eğer görsel üretmek istiyorsanız, OpenAI'nin DALL-E'sine veya Midjourney'e gidin. ChatGPT sadece DALL-E veya Midjourney'e girebileceğiniz resim için metin ipuçları sağlayabilir. Ama bu kadar farklı uygulamalarla uğraşmak pek eğlenceli değil!

Neden ChatGPT'ye alternatif olan ve resim oluşturma imkanı sunan bir seçenek tercih etmeyesiniz ki - ve kıymetli zamanınızdan tasarruf sağlasın?

"ChatGPT kapasite dolu" hatası

Şöyle bir senaryo hayal edin: Bugün bir içerik parçasını tamamlamanız gerekiyor. Tüm umutlarınızla ChatGPT'ye gidiyorsunuz ancak karşınıza bir hata mesajı çıkıyor ve "ChatGPT şu anda kapasite dolu!" yazıyor.

Çok sinir bozucu, değil mi? Evet, öyle!

Görünüşe göre, ChatGPT kullanıcı akını ve aşırı server yükü nedeniyle kesintiler yaşıyor. Her zaman yardımcı olamayacakları için hızlıca başka bir seçenek bulman gerekiyor gibi görünüyor - çünkü ChatGPT.

Sesli komutları desteklemiyor

Eğer sesli metin tercih ediyorsanız, ChatGPT sizin için en iyi seçenek olmayabilir. ChatGPT ne sesli komutları anlayabilir ne de Siri veya Google Asistan gibi cevap verebilir.

Yani, sesli komutlar vererek zaman kazanmak istiyorsanız, ChatGPT alternatiflerine bakmanız daha iyi olacaktır.

Şimdi, hem android hem de iOS için mobil uygulamaları olan en iyi ChatGPT alternatiflerini listeledik. ChatGPT mobil uygulaması ile çekyatınızın rahatlığından içeriklerinizin otomatik olarak oluşturabilirsiniz.

Android ve iOS için en popüler 10 ChatGPT uygulaması

ChatGPT uygulama marketinde daha fazlasını keşfetmeye hazır mısınız? sezgisel panolardan hızlı cevaplara kadar, mobil için çeşitli ChatGPT uygulamaları sizin için mükemmel olabilir.

Birisiyle özel olarak sohbet etmek mi istiyorsunuz? Yoksa paranızın karşılığını almak için daha fazla seçeneğe mi ihtiyacınız var? Size milyonlarca seçenek sunuyoruz - ihtiyaçlarınıza uygun olanı bulmak için ciddi bir araştırma yapmaya hazır olun!

Hepsinin kendine özgü bir şeyi ekler - öyleyse hadi android ve iOS için bir sohbet uygulaması keşfetmeye başlayalım.

  1. ChatSonic
  2. Alissu: AI ile Sohbet
  3. Rapid ChatGPT
  4. ChatOn - GPT-3 ile AI Sohbeti
  5. Frank: AI Sohbet Yardımcısı
  6. Açık Chat – GPT-3 ile AI Sohbeti
  7. Chat GPT: GPT Tabanlı AI SohbetTanrısı
  8. Açık Chat: AI Sohbet Botu Uygulaması
  9. Chat AI: Kişisel AI Asistanı
  10. AI Sohbet: Yazma Sohbet Botu
Note: For the content inside the img tag, the alt attribute must be translated, but the other attributes should be left as is, so we will not include any img tags in the sample text.

Keşfe hazır mısın? Hadi başlayalım!

ChatSonic

Listemize Writesonic'in ChatSonic'i ile başlıyoruz! Tüm zamanların en yenisi olan bu uzay kadar harika sohbet yapabilen chatbot, OpenAI'in ChatGPT'sinden çok daha iyi. ChatGPT gibi, ancak 10 kat daha fazla özellikle geliştirilmiş bir sürümü olan ChatSonic, mükemmel bir ChatGPT alternatifi.

Gelişmiş AI sohbet botu, gerçek zamanlı veri, görüntü ve ses aramaları oluşturma yeteneğiyle sizi etkileyebilir. Dahası, ChatSonic AI - ChatGPT mobil uygulaması, ChatGPT'nin gücünden yararlanarak hareket halindeyken içerik oluşturmaya yardımcı olur.

ChatSonic, ChatGPT uygulamasını Android için yayınladı. iOS kullanıcıları ChatSonic iOS uygulamasına önceden erişim için bekleme listesine katılabilirler.

İşte neden hemen ChatSonic uygulamasını kontrol etmeniz gerektiği:

  • Kurulumu çok kolay.
  • Verimliliği artırmaya yardımcı olur.
  • Anında üretkenliği artırır ve zaman kazandırır, üretkenlik için en iyi ChatGPT alternatifidir.
  • Kullanıcı dostu ve sezgisel arayüzle birlikte gelir.

Ayrıca, e-ticaret endüstrisini nasıl devrimleştirdiğini görmek için ChatGPT'nin e-ticaret için sunduğu çözümlere bakabilirsiniz.

Hazır olun, yapay zeka sohbet botu teknolojisinin bir sonraki neslini deneyimlemeye hazır olun. Android için ChatSonic mobil uygulamanın sunduğu harika özelliklere derinlemesine bakalım:

  • İstediğiniz zaman gerçek bilgi üretin

ChatSonic size ihtiyaç duyduğunuz gerçeklerle size yardımcı olabilir! Google ve NLP gücünden yararlanarak, Android için ChatGPT uygulaması parmaklarınızın ucundaki tüm popüler gelişmeler hakkında doğru bilgiler ve güncel bilgiler sunar. Yani, her yere dizüstü bilgisayarınızı taşımanıza gerek yok, sadece en iyi Chat GPT uygulamasını indirin - ChatSonic AI.

  • Ses komutları verin ve zaman kazanın

ChatSonic harika super güçlere sahip - NLP sayesinde. Sesi komutlarınızı anlayabilir ve size Google Asistanı veya Siri gibi bir AI dostu gibi geri konuşabilir! Ve Android için ChatGPT uygulaması ile yapmanız gereken tek şey, telefonunuzu almak ve sesli komutlar vermek.

  • Kelimeleri çarpıcı dijital sanatlara dönüştürün

ChatSonic mobil uygulaması ile sanatçı içindeki yaratıcılığı ortaya çıkarın ve unutulmaz dijital sanat eserleri oluşturun. ChatSonic ile ustalık gerektirmeden esrarengiz veya gerçekçi tüm sanat eserleriniz dikkat çekecek. ChatGPT AI sanat üreteci nasıl kullanılır hakkında daha fazla bilgi için tıklayın.

  • Kendi sanal asistanınızla konuşun

Parmağınızın ucundaki bir sanal asistanın gücünü keşfedin - ChatSonic mobil uygulamasını edinin! Bu son derece gelişmiş konuşma yapay zeka aracı, size bir insanın sağladığı kolaylığı, masraf olmadan sunar. İlişki sorunlarından iş görüşmesi hazırlığına kadar, ChatSonic aradığınız sohbet uygulamasıdır.

  • Gerçek bir sohbet arkadaşıyla konuşuyormuş gibi hissettirir

ChatSonic sunar: Gerçekliğiyle ayırt edilemeyecek bir deneyim. Yapay zeka sohbetbotu ile düşüncelerinizi tekrarlamakla uğraşmayacaksınız - hatta konuşmanızdaki ince nüansları bile fark edebilir. En üst seviye bir konuşma deneyimi için hazır mısınız? ChatSonic mobil uygulamasını indirin.

ChatSonic Kullanım Senaryoları

ChatGPT bloglama önerisi: <Seçtiğiniz konu hakkında> blog yazıları için fikirler sağlayabilir misiniz?

resim1.jpg

ChatGPT için öğrenciler için bir iş planı oluşturmak konusunda Steve Jobs gibi davranın ve bana yardımcı olun.

resim2.jpg

Sosyal medya için ChatGPT bir konunun <hedef kitle> içinde tanıtımını yapmak için 5 Instagram reel fikri bulun:

resim3.jpg

ChatSonic Fiyatlandırması

ChatSonic, 10 bin kelimeye erişim imkanı sunan bir ücretsiz deneme süresi sunar. Daha fazlasını oluşturmak isterseniz, ayda 19 dolardan başlayan bir premium planı tercih edebilirsiniz.

Alissu: Yapay Zeka ile Sohbet Edin

Sonra Alissu geliyor - OpenAI'nin GPT-3 modeline dayanan başka bir yapay zeka sohbet botu.

Alissu tüm türden ipuçlarına kolayca yanıt verir ve cevaplar arasında neredeyse hiç gecikme yoktur. Bazı harika özellikleri keşfedelim:

  • Merak ettiğiniz soruların cevaplarını alın! Alissu, matematik sorunları ve programlama konusunda gerçek bir deha olabilir - ama diğer sorulara da cevap verebilir.
  • Alissu, iş görüşmesine hazırlanmanıza veya üniversite ödevinizi tamamlamanıza yardımcı olabilecek bir cankurtaran da olabilir. Yapabileceği iletişim konusunda size yardımcı olabilir.
  • Alissu size yardımcı olması için zor işleri yapar - sadece ihtiyacınız olanı açıklayın ve kolaylıkla kod veya SQL-talebi oluşturmasını izleyin.

Bu ChatGPT uygulaması, Google Play Store'daki en popüler uygulamalardan biridir ve gerçek gibi aynı süper güçleri size verir. Tahmin et ne? Sadece uygulamayı yüklemeniz ve AI sohbet botuyla konuşmaya başlamanız gerekiyor!

Ancak, uygulamanın bazı dezavantajları da vardır. Diyelim ki AI sohbet botuna göndermeniz için hazır olan metinlerin zaman zaman kesildiğini belirtelim. Çözümü? Daha kısa metinler gönderin! Başka bir konu ise, uygulama büyük miktarda reklam göstermektedir.

Eğer tüm bu sorunlardan kaçınmak istiyorsanız, ChatSonic AI gibi başka bir ChatGPT uygulamasını tercih edebilirsiniz - Bu uygulama yanıtları şimşek hızında üretmektedir. Ayrıca, ara sıra reklamlarla sizi rahatsız etmez. Bu daha iyi bir çözüm değil mi?

Hızlı ChatGPT

Macera arayanlardan mısın? OpenAI'nin API'si kullanılarak oluşturulmuş büyük potansiyele sahip şirin bir arayüz olan Rapid GPT'yi denemeniz gerekiyor.

Bu ChatGPT uygulamasını basitçe indirin, oturum açın ve şaşkına dönmeye hazır olun. WhatsApp sohbetine benzer şekilde her türlü şey için parmaklarınızın ucundaki yapay zeka gibi, ancak bir robotla sohbet edeceksiniz!

Gelin birkaç özelliğini kontrol edelim:

  • Rapid ChatGPT Uygulaması, şakalardan bilmece ve hikayelere kadar her şeyi kapsar.
  • Ayrıca, gamification (oyunlaştırma) özelliği eklenmiştir! Birkaç reklam izleyin ve ödüllü jetonlar kazanın. Sınırsız cevaplar almak için bunları kullanın - harika!

Google Play Store'dan ChatGPT: Rapid'i, ChatGPT gibi indirebilirsiniz.

Bununla birlikte, Rapid ChatGPT ismini önerdiği gibi hızlı değil. Dolayısıyla, anlık yanıtlar istiyorsanız, ChatSonic AI gibi diğer ChatGPT uygulamalarını tercih edebilirsiniz.

ChatOn - GPT-3 ile yapay zeka destekli sohbet

ChatOn, GPT-3 teknolojisine dayanan başka bir süper AI sohbetbotudur. ChatGPT uygulaması, kullanımı kolay olan basit bir UI'ye sahiptir.

Birkaç havalı özellik burada:

  • Hızlıca sorulara cevap verebilen güvenilir bir yapay zeka sohbet botu.
  • Özellikle bir iş mektubu veya iş başvurusu yazarken güvenilir bir düzelti okuyucusu kullanmanın faydalarını elde edin. Sadece yazın ve ChatGPT uygulaması - ChatOn gerisini halletsin!
  • Bir makale veya hatta bir şiir yazmak için Yapay Zeka yazma yardımcısından yararlanın.

En iyi kısmı? Uygulama içi satın alımlarla birlikte ücretsizdir ve temel özelliklerle başlayabilirsiniz!

ChatGPT uygulaması olan ChatOn'u App Store ve Google Play'de indirin!

Ayrıca, yalnızca içerikle sınırlı kalmayacak şekilde size yardımcı olacak bir ChatGPT uygulaması arıyorsanız, ChatSonic'i deneyebilirsiniz. Gerçek zamanlı içerik oluşturmadan büyüleyici görüntülere kadar, her konuda size yardımcı olabilir.

Frank: Yapay Zeka Sohbet Asistanı

OpenAI'nin GPT-3 Sohbetinden ilham alarak, Frank size çok sayıda olasılık sunar.

Bunları keşfedin:

  • Hemen hemen her konuda gerçek insan benzeri metinler ve seslendirmeler oluşturun; tek sorular veya hatta şiirler gibi!
  • Yapay Zeka yardımıyla büyüleyici görüntüler oluşturun.
  • Yazılımlar için senaryolar üretmenize yardımcı olur - her YouTuber veya blogger'ın sahip olması gereken bir özellik!
  • Herhangi bir yanıtı istediğiniz zaman değiştirin, yeniden yazın veya başka şekilde ifade edin.

Cihazınıza kurulum için en az 50 MB depolama alanına ihtiyacınız var. Frank, App Store ve Google Play'de mevcuttur.

Ancak bu ChatGPT uygulaması - Frank - güvensiz olduğundan, Frank'e kişisel veya gizli bilgiler vermemek en iyisidir. Bu uygulama, kaba veya uygunsuz yorumlar yapma eğiliminde olabileceğinden dolayıdır. Bu nedenle, gizlilik konusunda endişeliyseniz ve güvenli oynamak istiyorsanız, ChatSonic AI gibi diğer ChatGPT uygulamalarını tercih edebilirsiniz.

Açık Sohbet - GPT-3 ile GPT yapay zekası

Burada mobil için inanılmaz güçlü bir ChatGPT uygulaması daha var - Open Chat

Keskin teknolojiyle donatılmış ve akıllı bir tasarıma sahip olan AI sohbet botu, bir tıklama ile gerçek zamanlı konuşma deneyiminizi kolaylaştırabilir.

Aşağıda Open Chat'in detaylarını görelim:

  • Hiçbir konu sınırlandırılmamıştır - aklınıza gelen herhangi bir soruyu sormakta özgürsünüz ve anında doğru cevaplar alacaksınız.
  • Araştırma sürecinizi hızlandırın! İnterneti taramak istemeden cevapları hızlı bir şekilde almanız gerektiğinde, Açık Sohbet'e güvenmek en iyisidir.
  • Girişimler için sohbet robotunu kullanın. Müşteriler ve müşteriler tekrarlayan cevaplara ihtiyaç duyduğunda mükemmeldir.

Ayrıca, hiçbir verinizi toplamadan güvenli şekilde çalışmaktadır. Uygulamayı Google Play mağazasından kolayca indirebilirsiniz.

Open Chat sadece metin tabanlı sorgularınızda size yardımcı olabilir. Resimler ve daha fazlası için bir uygulama istiyorsanız, ChatSonic'i seçin!

Chat GPT: GPT-tabanlı AI ChatGOD

ChatGPT uygulaması listesindeki bir sonraki öğe Chat GPT: GPT Tabanlı AI ChatGOD! Kelimenin tam anlamıyla tüm sorularınıza anında cevap verebilir.

Başlangıç yapmak çok kolay. Uygulamayı indirdikten sonra kategorilere göz atın. Sizi en çok ilgilendiren konuyu bulun. Sonra sorunuzu yazın ve sohbet robotuna gönderin. Kısa süre içinde yanıt alacaksınız. Cevap internetten toplanan yapay zeka tarafından sağlanan bilgilere dayanmaktadır.

Gelin, Chat GPT tarafından sunulan bazı harika özelliklere göz atalım: GPT tabanlı AI ChatGOD:

  • Önceki konuşmayı hatırlayın, bu size tekrar sormaktan kaçınmanıza yardımcı olur ve sorunsuz bir konuşma keyfi sunar.
  • Yapay zeka yardımıyla eşsiz resimler ortaya çıkarın.
  • Soysal ağınızda başkalarının sohbetlerinizde ne ettiklerine bakmalarına engel olmak adına karmaşık bir şifre belirleyin.

Ancak şu anda yalnızca Google Play'de mevcut. Bu nedenle, bir iOS kullanıcısıysanız, piyasada başka alternatiflere bakmanız gerekiyor.

Chat GPT: GPT bazlı yapay zeka ChatGOD yalnızca android kullanıcıları için kullanılabilir. Eğer bir iOS kullanıcısıysanız, ChatSonic Uygulaması gibi alternatiflere yönelebilirsiniz, bu uygulama ChatGPT uygulaması olarak android için mevcut ve bir iOS bekleme listesi bulunuyor.

Açık Sohbet: Yapay Zeka Chatbot Uygulaması

Sonrasında, GPT-3 teknolojisine dayanan son derece gelişmiş bir yapay zeka sohbet botu olan Open Chat geliyor. Farklı şeyleri otomatikleştirmenize yardımcı olarak üretkenliğinizi anında artırabilir.

Özelliklerine bir göz atalım:

  • Chat arkadaşı mı lazım? Open Chat ile aramanıza gerek yok! Zamanınızı geçirmek veya yararlı tavsiyeler almak için, hemen GPT-3 teknolojili botuyla anında sohbet edin.
  • Zahmetli web aramalarını unutun - GPT-3 destekli Open Chat ile ihtiyacınız olanı daha hızlı bulabilirsiniz.
  • Yazma sorunları mı var? Artık yok! Yazım hatalarından endişe etmeyin - Open Chat otomatik düzeltme özelliğiyle sizi korur.

Ancak şu anda, ChatGPT uygulaması - Open Chat yalnızca Google Play'de mevcuttur.

ChatGPT uygulaması - Açık Sohbet, karışık bir arayüzle geliyor. Ayrıca, ChatSonic'in desteklediği ek özelliklere sahip değil, örneğin - ses tanıma, kişilik modu ve daha fazlası. Bu nedenle, tümüyle ilgilenmek istediğiniz bir uygulama arıyorsanız, ChatSonic mobil için tercih edebileceğiniz ChatGPT uygulaması olabilir.

Chat AI: Kişisel Yapay Zeka Asistanı

Konuşacak kimse yok mu? Mükemmel bir yapay zeka asistanı olan Chat AI'ı indirin!

GPT-3'nin yardımıyla, Chat AI size sağduyulu ve içten cevaplar sunmak için oluşturulmuştur.

WhatsApp gibi diğer tüm uygulamalar gibi, mesajınızı gönderip hemen hızlı bir yanıt almanız yeterlidir.

Chat AI'nin avantajları şunlardır:

  • Bot ile anında iletişim! Sanal asistanınızla dünyadaki her şey hakkında konuşabilir ve harika tavsiyeler alabilirsiniz.
  • Şaşırtıcı ve hızlı sonuçlar elde edin. Chat AI'ın gerçek bir insanla konuştuğunuzu anlayamazsınız!
  • Gelişmiş arayüzüyle kullanımı son derece kolaydır.

ChatGPT uygulaması, App Store'da indirmek için ücretsizdir. Ancak, bir android kullanıcısı iseniz, ChatSonic AI gibi diğer ChatGPT uygulamalarına bakabilirsiniz.

AI Sohbet: Yazılım Sohbet Botu

Çekici metinler yazmakta zorlanıyor ve size öneriler veya geri bildirim verecek birisi olduğunu düşünüyorsanız?

Dileğiniz gerçek oldu! AI sohbet, gerçekten yazma konusunda size yardımcı olabilen bir sohbet botudur.

Bakalım nasıl faydalı olabilir:

  • AI Chat sizin yerinize yazar! Bir örtü mektubu, uzun bir makale ya da şiir yazmak olsun, sohbet robotu her şeyi yapabilir.
  • AI sohbet botu yazınıza bir göz atabilir, analiz edebilir ve hatalarla ilgili geri bildirimler verebilir. Bu nedenle, bir yazar iseniz, bu araç harika bir ektir.
  • Sanal arkadaşınız gibi davranabilir ve size insan gibi cevaplar verebilir.

Ancak sadece yazı yazmakla ilgili olmayan şeylere yardımcı olabilen bir araç arıyorsanız, o zaman ChatSonic AI'i tercih edin. Gerçek zamanlı içerik üretmekten AI resimlere kadar her konuda yardımcı olabilir.

ChatGPT uygulamasını mobil cihazınıza indirin

Android ve iOS cihazları için ChatGPT kullanmak artık çok daha kolay.

Değil mi?

Heyecan verici yapay zeka sohbet robotlarının dünyasına derinlemesine dalmaya hazır mısın? ChatGPT uygulamalarının en iyi kullanım örneklerini görmek için 110'dan fazla en iyi ChatGPT örneğine göz atabilirsin.

En iyi sohbet GPT uygulamasına - ChatSonic AI'ya elinizi uzatın ve yaratıcı sularınızı akışına bırakın! ChatSonic AI, ChatGPT'nin tüm kısıtlamalarını ilerletir ve kişisel asistan görevi gören bir konuşma yapay zekâ sohbet botu sağlar.