Kendi verilerinizle ChatGPT'yi nasıl eğitebilirsiniz? Özel bir AI Sohbet Botu oluşturma kılavuzu

544209384_jarvis-ai-soru-cevap-otomasyon-bot-bilgisayarın-üstünde-oturuyor_xl-beta-v2-2-2.png

İçinizdeki Tony Stark'ı serbest bırakmak istediniz mi?

Tam olarak J.A.R.V.I.S. oluşturmak değil, ancak işletmenizin her ayrıntısını elektronik elinin arkası gibi bilen özel bir yapay zeka sohbet botu oluşturmak.

Saat kesintisiz müşteri sorularını ele alırken kuruluşunuzun her benzersiz yönünü kusursuz bir şekilde anlayan süper akıllı ChatGPT sohbet robotu hakkında konuşuyoruz.

Evet, doğru okudunuz! Artık ChatGPT'yi kendi verilerinizle eğitebilir ve işletmeniz için özel bir yapay zeka sohbet botu oluşturabilirsiniz.

Web sitenizdeki ziyaretçilerle nasıl etkileşim kurabileceğinizi devrim yaratabilecek potansiyele sahip ChatGPT sohbet botunuzu oluşturmak için gereken ilgi çekici teknikleri, araçları ve ipuçlarını ortaya çıkardığımız heyecan verici bir yapay zeka macerasına hazırlanın.

Yerini al, Jarvis!

Yapay zeka sohbet botlarının geleceği burada ve verilerinizle başlıyor

ChatGPT Nedir?

ChatGPT (Chatbot Generative Pre-trained Transformer olarak kısaltılır), OpenAI tarafından geliştirilen devrim niteliğinde bir dil modelidir. Sohbet robotları, sanal asistanlar ve daha fazlası gibi doğal dil işleme (NLP) uygulamalarında insan benzeri yanıtlar üretmek için tasarlanmıştır.

ChatGPT'nin temelinde, bağlamı anlamasına, ilgili yanıtlar oluşturmasına, hatta metin, kod parçaları veya madde işaretleri gibi farklı biçimlerde yaratıcı çıktılar üretmesine izin veren gelişmiş GPT mimarisi bulunmaktadır. ChatGPT'nin gücü, internetten kapsamlı bir metin veri kümesinde geniş çaplı ön eğitimlerle birikmiş olan geniş bilgi tabanındadır.

Özetle, ChatGPT, kullanıcı girdilerini dikkate alabilen ve son derece doğru ve tutarlı şekilde yanıt verebilen bir yapay zeka tabanlı dil modelidir, bu nedenle konuşma tabanlı yapay zeka dünyasında çığır açıcı bir yenilik olarak kabul edilir.

sohbetGPT.png

Özel AI ChatGPT Chatbot Nedir?

Özel AI ChatGPT Chatbot, işletmenizin özel ihtiyaçları için özel olarak uyarlanmış OpenAI'nin gelişmiş dil modeli olan ChatGPT'nin harika bir birleşimidir. Burada ChatGPT'yi kendi verilerinizle eğitmek, şirketinizin politikaları, ürünleri, hizmetleri ve SSS gibi benzersiz verileri üzerinde beslenen kişiselleştirilmiş bir ChatGPT sürümüne sahip olmak anlamına gelir. Bu, işletmenizi sanal bir asistana dönüştürür ve onu bir gizli süper kahraman komuta merkezine dönüştürür.

Bu ChatGPT ile güçlendirilmiş kişiselleştirilmiş sohbet botu, sağlık, perakende veya emlak dahil olmak üzere herhangi bir sektöre hizmet verebilir ve müşterinin ihtiyaçlarına ve şirket beklentilerine mükemmel şekilde uyum sağlar.

İşlem, ChatGPT'yi belirli veri kümelerinizde, metin belgelerinde, SSS'lerde, bilgi tabanlarında veya müşteri destek raporlarında ayarlama ve eğitme işlemini içerir. Bu özel sohbetbotu eğitimi, sohbetbotunun iş alanınıza bağlı olarak bağlamsal olarak farkında olmasını ve kullanıcılarla anlamlı ve doğru konuşmalar yapabilmesini sağlar.

Bu özel AI ChatGPT chatbot'larının güzelliği öğrenme ve uyum yeteneklerinde yatmaktadır. İşletmeniz büyüdükçe veya evrildikçe sürekli olarak yeni bilgi ve trendlerle güncellenebilirler ve müşteri sorularına cevap vermede etkili kalarak çağdaş kalabilirler.

Sabit, herkes için geçerli genel cevaplar veren sohbet botlarının günlük kullanımı artık geride kaldı. Özel AI ChatGPT sohbet botları, işletmelerin müşteri etkileşimine ve deneyimine yaklaşımını, daha etkileşimli, kişiselleştirilmiş ve verimli hale getiriyor.

✋Hey! Bir saniye bekle. ChatGPT kesinlikle harika ama eski veri oluşturma gibi dezavantajları var. Eğer ChatGPT'nin bu dezavantajını yenebilecek araçlar hakkında bilgi almak istersen, şimdi ChatGPT alternatiflerine göz atmalısın!

Özel eğitimli ChatGPT AI sohbetbotuna ihtiyacınız olan 5 sebep

AI sohbet botlarından bahsedildiğinde akla ilk gelen müşteri desteği olur. Ama biliyor musunuz? Bu özel ChatGPT eğitimli sohbet botları çok daha fazlasını yapabilir. Bazı örneklerine bakalım:

1. Müşteri deneyiminizi iyileştirmek için

Müşterileriniz web sitenizi gezerken, aniden kendilerini işinizi daha iyi anlamalarına yardımcı olmaktan mutluluk duyan arkadaş canlısı bir yapay zekâ sohbet botu karşılar. Keyifli, ilgi çekici bir konuşma ile ihtiyaçları olan tüm ilgili bilgileri alırlar. İşte özel olarak eğitilmiş bir ChatGPT AI sohbet botu bunu yapabilir.

Gördüğünüz gibi, web sitenize akıllı, ChatGPT eğitimli bir yapay zeka asistanı entegre ederek, müşteri deneyimini tamamen geliştiriyorsunuz.

Burada ana bilgi şudur: ChatGPT ile eğitilmiş bir yapay zeka sohbetbotu, kompleks konuşmaları yönetebilir ve web sitenizi ziyaret edenlerin istedikleri doğru cevabı almalarını sağlar. Bu, bilgili bir insan yardımcısına sahip olmak gibi bir şeydir.

2. Profesyonel gibi müşteri adaylarını yakalamak için

Web sitenize bir AI danışmanı entegre edin ve kullanıcılara nazikçe rehberlik eden bilgili bir arkadaş gibi davranacak.

Diyelim ki emlak işi yapıyorsunuz. Meraklı bir müşteri, San Francisco'da mülk satın almak için en iyi mahalleleri araştırırken web sitenize rastlar. Geniş içerik denizlerinde kendi başlarına kaybolmalarına izin vermek yerine, AI sohbet botunuz talepleri ve bütçelerine göre en uygun bölgeler hakkında gerekli bilgileri sağlar.

Ama bu durda durmuyor!

Sizin özel eğitimli ChatGPT yapay zeka sohbet robotunuz sadece bir bilgi kaynağı değil, aynı zamanda bir potansiyel müşteri üreticisidir! Müşterinin araştırma aşamasında yardımcı olduktan sonra, süreci bir adım ileriye taşımak için sizinle (veya emlakçınızla) bir arama yapmanızı önermesi gerektiğini bilir.

Bu şekilde, sadece değerli bilgi sunmakla kalmaz, aynı zamanda AI danışmanınızın yardımıyla çaba sarfetmeden potansiyel müşterileri yakalayabilirsiniz. Müşteriye kişiselleştirilmiş rehberlik sağlanırken, yeni bir müşteri potansiyeline sahip olursunuz - herkes kazanır!

Screen28.png

3. Müşterilerinizin ilgisini çekmek için

Müşterilerinizi ya da web site ziyaretçilerinizi meşgul tutmak, bugünün hızla değişen dünyasındaki amaçtır. Onlara ilgi alanlarına özel heyecan verici gerçekler ve ilgili bilgiler sağlamak tamamen önemlidir. Şimdi bir an düşünelim, web siteniz leziz yemek tarifleri içeriyor.

Bir okuyucu, lezzetli bir yumurtasız kek hazırlamanın adımlarını ayrıntılı bir şekilde anlatan bir blog gönderisine rastlar. Tarifi gözden geçirirken, özel olarak eğitilmiş ChatGPT AI sohbet robotunuz etkileyici bir mesajla devreye girer: "Sadece bir muz kullanarak yumurtasız kek yapabileceğinizi biliyor muydunuz? Daha fazlasını öğrenmek için buraya tıklayın!" Meraklanan okuyucu tuzağa düşer ve kendini başka bir blog gönderisinde bulur.

Sonuçlar: Web sitenizde çok daha uzun bir süre harcarlar.

4. Dahili çalışan deneyimini iyileştirmek için

Artık kendi organizasyonunuzla ilgili tüm temel bilgilerle, izin politikaları, terfi politikaları, işe alma detayları ve daha fazlasıyla kendi ChatGPT sohbet botunuzu eğitebilir, çalışanlarınız için özel bir AI sohbet botu oluşturabilirsiniz.

Bu akıllı yapay zeka sohbet botu, çalışanlarınızın rehberi olarak hareket ederek ihtiyaç duydukları tüm bilgileri sağlayabilir. Böylece, çalışanlar HR ekibinden e-posta cevapları beklemek yerine, şirket belgeleri arasında saatlerce arama yapmak yerine, bu sohbet botuyla etkileşime geçerek ihtiyaçları olan cevapları alabilirler.

5. Müşteri desteğinizi güçlendirmek için

Bir özel eğitimli ChatGPT yapay zekâ sohbet botu için en popüler uygulamayı göz ardı edemeyiz: Kendi müşteri destek temsilcinizi oluşturma!

Özel eğitimli ChatGPT yapay zekâ botu işletmenizin inceliklerini benzersiz bir şekilde anlar ve müşterilerinizin ihtiyaçlarını karşılamak için özel olarak tasarlanmıştır. Bu, soruları ele alabilir, yardım sağlayabilir ve esasen müşteri destek ekibinin ayrılmaz bir parçası haline gelebilir.

Belirli verilerinizden öğrenme yeteneğine sahiptir, işletmeniz için son derece uyumlu ve sürekli gelişen bir çözüm haline gelir. Esasen, asla yorulmayan, çevresinde daima müşteri desteği olan bir virtüöz haline gelir.

👉 Daha fazla yapay zeka sohbet botu oluşturucusu mu arıyorsunuz? Bu yapay zeka sohbet botu oluşturucuları keşfedilmeye değer!

ChatGPT API ile Özelleştirilmiş Bir ChatGPT Eğitimli Chatbot Oluşturma

Şimdi özel bir ChatGPT eğitilmiş AI sohbet botu oluşturunun ne yapabileceğini biliyorsunuz, şimdi bir tane oluşturmak için ChatGPT'yi nasıl eğiteceğimizi keşfetmeye ne dersiniz ?!

Tam teşekküllü bir bilgi tabanı sohbet robotu oluşturuyoruz, onunla konuşabilirsiniz.

Kendi ChatGPT güçleriyle AI sohbet robotunuzu oluşturmak için adım adım süreç şöyle:

⚠️Uyarı: Aşağıdaki süreç oldukça tekniktir ve çok sayıda kodlama bilgisi gerektirir. Eğer kod kullanmayan yapay zeka sohbet botu nasıl oluşturacağınızı öğrenmek istiyorsanız, daha kolay ve teknik olmayan bir yol bulmak için aşağı doğru kaydırın!

Özel Eğitilmiş ChatGPT AI Sohbet Botunuzu Hazırlama: Yazılım Ortamını Kurma

Öncelikle, özelleştirilmiş bir ChatGPT yapay zeka sohbet botu eğitmek için bilgisayarınızda bir yazılım ortamı kurmanız gerekecek. İşte süreç

Adım 1 - Python Yükleyin

Başlangıç için bilgisayarınıza Python yükleyin. Resmi Python web sitesinden indirebilirsiniz. Kurulum dosyasını çalıştırın ve "Python.exe'yi Yola Ekle" nin işaretli olduğundan emin olun, önemlidir.

Screenshot-2023-05-04-at-3.34.25-AM.png

2. Adım - Pip'i Güncelleştirin

Python, çeşitli Python kütüphanelerini yüklemenize izin veren bir paket yöneticisi olan Pip ile birlikte gelir. Pip, Python ile birlikte yüklendiği için, Windows bilgisayarınızda Terminal veya macOS'ta Komut İstemi kullanarak en son sürümüne yükseltin.

Adım 3 - Temel Kütüphaneleri Yükle

Şimdi, özel yapay zeka sohbet robotunuzu eğitmeye yardımcı olacak önemli kütüphaneleri yüklemenin zamanı geldi. İlk olarak, sohbet robotunuzu eğitmek ve oluşturmak için Büyük Dil Modeli (LLM) olarak hizmet edecekOpenAI kütüphanesini yükleyin.

Sonrasında, bilgi tabanınıza bağlanmasına olanak tanıyan GPT İndeksi (ayrıca LlamaIndex olarak da adlandırılır) yükleyin. Şimdi, veri kaynağı olarak PDF dosyalarını kullanmak istiyorsanız ayrıştırmaya yardımcı olan PyPDF2'yi yükleyin. Ek olarak, PyCryptodome'u yükleyin.

Son olarak, eğitilmiş yapay zeka sohbet botu ile etkileşim kurmak için basit bir kullanıcı arayüzü oluşturmak için Gradio kütüphanesini yükleyin.

Adım 4 - Kod Editörü İndirme

Kodu düzenlemek için bir kod editörüne ihtiyacınız olacak. Windows için, Notepad++ kullanmanızı öneririz. Daha güçlü IDE'leri biliyorsanız, herhangi bir platformda VS Code veya macOS ve Linux'ta Sublime Text kullanabilirsiniz.

Ekran Görüntüsü-2023-05-04-saat-3: 42:32-ÖÖ.png

Özel ChatGPT Yapay Zeka Sohbetbotunuzu Eğitmek için OpenAI API Anahtarınızı Alın

Özel bir bilgi tabanından yararlanan bir AI sohbet botu eğitmek ve oluşturmak için, OpenAI'dan bir API anahtarı almanız gerekiyor. Bu anahtar, OpenAI'nin modeline erişim sağlar ve özel verilerinizi analiz etmesine ve çıkarımlar yapmasına olanak tanır.

  1. OpenAI'de hesap oluşturun veya zaten varsa giriş yapın.
  2. Profilinize tıklayın ve sağ üst köşedeki açılır menüden "API anahtarlarını görüntüle" seçeneğini seçin.
  3. "Yeni gizli anahtar oluştur" seçeneğini seçin ve API anahtarını kopyalayın. Anahtarın tamamını kopyalayamayacağınız veya görüntüleyemeyeceğiniz için hemen bir metin dosyasına kaydedin.
  4. Son olarak, API anahtarınızı gizli tutun - yalnızca hesabınız için özeldir. İhtiyaç duyarsanız API anahtarlarını silebilir ve en fazla beş tanesini oluşturabilirsiniz.
Screenshot-2023-05-04-at-3.49.29-AM.png

Şimdi, kendi verilerinizle ChatGPT'yi eğitin

Yazılım ortamınız ayarlandı ve OpenAI API anahtarınız hazır, özel verilerle AI sohbet botunuzu öğretme zamanı geldi. "gpt-3.5-turbo" modelini veya "gpt-4" modelini kullanabilirsiniz. İşte yapmanız gerekenler:

  1. "docs" klasörü oluşturun ve eğitim belgelerinizi (metin, PDF, CSV veya SQL dosyaları) ekleyin. İşi anlamak için önce küçük dosyaları (< 100 MB) kullanın.
  2. Bir kod düzenleyici (örneğin, Notepad++) açın, kodu yazın ve app.py olarak "docs" klasörü ile aynı konuma kaydedin. AçıkAI'den oluşturulan API anahtarını, kod içindeki "Your API Key" metnini olanla değiştirin. Değişiklikleri kaydedin.
  3. Dokümanları işlemek ve bir "index.json" dosyası oluşturmak için kodu Terminal'de çalıştırın.
  4. İşlem tamamlandıktan sonra yerel bir URL oluşturulur. Özel olarak eğitilmiş ChatGPT AI sohbet robotuna erişmek için URL'yi kopyalayıp web tarayıcınıza yapıştırın.

İşte bu kadar! Sohbet robotuna sorular sorarak, verdiğiniz verilere dayalı cevaplar alın.

Screenshot-2023-05-04-at-3.55.36-AM.png

Ah!

Bu çok karmaşık değil miydi?

Özel olarak ChatGPT eğitilmiş bir AI sohbet robotu oluşturma süreci baştan sona oldukça uzun ve sinir bozucudur.

Ve eğer kodlama bilginiz sıfırsa, bu sizin için daha da zor olabilir.

Ancak endişelenmeyin. Zaten sizin için özel bir AI ChatGPT sohbetbotu oluşturmaya, sadece birkaç dakika içinde özelleştirebilir ve kişiselleştirebilirsiniz. Ve bunu herhangi bir kod yazmadan yapabilirsiniz!

Hazır olun ve şunları selamlayın...

Botsonic: Özelleştirilebilir ChatGPT Yapay Zeka Sohbet Botu Oluşturucu

Botsonic, Writesonic tarafından geliştirilen devrim niteliğinde bir kod olmadan yapay zeka sohbetbotu oluşturucu, müşteri deneyimi ve etkileşim dünyasını dönüştürüyor!

Artık herhangi bir kodlama bilgisi olmadan web site ziyaretçileriniz için hiperve zeki, konuşma özellikli yapay zeka deneyimleri oluşturabilirsiniz. Bu çığır açan ChatGPT benzeri sohbet botu sayesinde kullanıcılar, teknik uzmanlığa ihtiyaç duymadan çeşitli kullanım durumlarını ele alan özel AI sohbet botları oluşturmak için GPT-4 ve doğal dil işleme gücünden faydalanabilirler.

Basit bir şekilde, HERKES artık web sitelerine gömülebilir kod sayesinde bir AI sohbet botu oluşturabilir.

Botsonic dünyasına dalalım ve müşteri etkileşimleri ve dinamik kullanıcı deneyimleri için oyun değiştiren bir yaklaşımı ortaya çıkaralım.

Bilgi birikiminiz için ChatGPT'yi eğitin

Botsonic, size tarafınızdan sağlanan bilgileri tam olarak anlar ve ezberler. Böylece müşterilerinize en insana benzer şekilde sorularına yardımcı olabilir.

İşletmeniz için özelleştirilmiş bir ChatGPT sohbet botu oluşturabilirsiniz, bunun için Botsonic'e verilerinizi iki şekilde besleyebilirsiniz:

Dokümanlar

Şirket politikalarınıza, iade politikalarınıza, ürün teslimat kurallarınıza vb. ilişkin yardım dokümanlarınızı veya belgelerinizi PDF, PPT, PPTX, DOC ve DOCX formatında yükleyin.

URL'ler

İşletme bilgilerini web site bağlantılarınızı kopyalayıp yapıştırarak da yükleyebilirsiniz. Botsonic, kök etki alanınızdan, alt etki alanınızdan ve sadece bir web sayfasından da (URL) bilgi çıkarabilir.

Markanızla birlikte ChatGPT'yi özelleştirin

Botsonic ile markanızın görsel kimliğine uygun olarak yapay zeka sohbet botunuzun her yönünü özelleştirerek tutarlı bir marka kimliği oluşturun,

Botsonic, ChatGPT sohbet botunuzu gerçekten öne çıkarmak için aşağıdaki özelleştirme seçeneklerini sunar:

  1. AI sohbet robotunuza bir isim verin - Özelleştirme bölümündeki "Şirket Adı" alanına işletme adınızı verin.
  2. Marka renklerinizi seçin - Botsonic'i web sitenize uyacak şekilde markanızın benzersiz renklerini Seçeneklerden Chatbot rengi seçeneğini kullanarak seçin. Renk kodunu da kopyalayıp yapıştırabilirsiniz.
  3. Farkındalık yaratan bir slogan ekleyin - Kullanıcının harekete geçmesine yönlendiren dikkat çeken bir slogan yazın (örneğin - Konuşalım mı ya da Hızlı bir sohbete ne dersin?).
  4. Hoş Geldiniz mesajı ile kişiselleştirin - Web sitenizin ziyaretçilerine sıcak bir karşılama mesajı vermeyi ayarlayın.
  5. Marka logonuzu ve sohbet robotu görüntüsünü ekleyin - ChatGPT'ye işletmenizin logosunu ve dost bir sohbet robotu resmini verin. Bu, araç çubuğunuzda görünecektir.
  6. Favori simgenizi seçin - Düğme stili seçeneği altında bulunan şık düğmeler arasından web sitenize uygun olanı seçin.
  7. İletişim bilgilerinizi sağlayın - Ziyaretçilerinizin ilave destek için size ulaşmasını sağlamak için e-postanızı girin.
  8. Sorgular önerin - Web sitenizdeki ziyaretçilerinizi daha iyi yönlendirmek için birkaç örnek sorgu ekleyin. Burada en çok sorulan soruları vermeyi öneriyoruz.

Kolay, kod gerektirmeyen bir kurulum süreciyle entegre edin

Botsonic kurulumu sıfır kodlama bilgisi gerektirir! Kendi ChatGPT AI sohbet botunuzu kurduktan sonra, Botsonic aşağıdakileri oluşturacaktır:

  1. Gömülebilir kodlar - Ücretsiz deneme sürümü de mevcuttur.
  2. API Anahtarımızı kullanarak -Yalnızca premium planlarda mevcuttur.

Botsonic'in Özel AI sohbet robotunu nasıl kurup entegre edebilirim?

Botsonic kurulumu gerçekten kolaydır ve sadece birkaç dakika sürer. Bu no-code yapay zeka sohbet robotu ile başlamanın 4 adımlık sürecini size anlatalım:

Adım 1 - Writesonic'a git

Botsonic, Writesonic’ın bir parçasıdır ve Writesonic paneliniz üzerinden erişebilirsiniz. Henüz bir Writesonic hesabınız yoksa, Şimdi ÜCRETSİZ bir tane oluşturun.

Writesonic panonuzda Botsonic'e gitmek için navigasyon yapın. Ayrıca arama çubuğunu kullanarak bulabilirsiniz.

Adım 2 - Bilgi tabanınızı yükleyin

Şimdi, belgelerinizi ve bağlantılarınızı "Veri Yükleme" bölümüne yükleyin. Birden fazla dosya ve bağlantı yükleyebilir ve Botsonic hepsini okuyup anlayacaktır.

Adım 3 - Kişiselleştirme ve özelleştirme ayarlarını yapın

Özel AI sohbet botunuzu tamamen sizin yapmak için marka adınızı, renklerinizi, logonuzu, sohbet botu resminizi ve simge stilinizi verin. Ayrıca ziyaretçilerinizi selamlayacak sıcak bir karşılama mesajı ve onları daha iyi yönlendirmek için bazı sorgu önerileri ekleyebilirsiniz. Tamamladığınızda "Güncelle" üzerine tıklayın.

Adım 4 - Web sitenizle bütünleştirin

Botsonic size sana benzersiz ve gömülebilir bir kod veya API anahtarı oluşturacak ve sadece web sitenin koduna kopyalayıp yapıştırabileceksin. Gömülebilir script ya da API anahtarını nereye ve nasıl yapıştıracağına dair daha fazla bilgi için Botsonic yardım dokümanlarımızı okuyabilirsin.

Bu çok kolay değil miydi?!

Sadece 4 adımda, ChatGPT destekli kendi sohbet botunuzu oluşturabilir, eğitebilir ve web sitenize entegre edebilirsiniz.

Geleneksel yoldan vazgeçin ve size çok zaman ve çaba tasarrufu sağlayabilecek kod gerektirmeyen bir AI sohbet botu oluşturucusuna yönelin.

Sıkça Sorulan Sorular

Ücretsiz olarak kullanılabilen bir AI ChatGPT Chatbot oluşturucusu var mı?

Piyasada birçok yapay zekâ sohbet botu oluşturucusu var, ancak bunlardan sadece biri size güncel nesillerle ChatGPT gücünü sunuyor. Adı Botsonic ve ücretsiz olarak test etmek için Writesonic'te mevcut.

2023'te deneyebileceğiniz en iyi 9 kod gerektirmeyen yapay zeka sohbet botu oluşturucularını inceleyebilirsiniz.

ChatGPT'a veri besleyebilir misin?

Evet, neden olmasın?! Kendi verilerinizi OpenAI'nın API'sini kullanarak ChatGPT'ye besleyebilirsiniz. Ancak bu uzun ve karmaşık bir süreçtir. Ayrıca basit bir kod olmayan bir yöntemi de vardır. Şimdi Writesonic'e giderek ücretsiz bir kod olmayan ChatGPT eğitimli yapay zeka sohbet botu oluşturun.

ChatGPT'u bir sohbet robotu olarak kullanabilir miyim?

Botsonic ile birlikte kullanarak ChatGPT'yi web sitenizde bir chatbot olarak kullanabilirsiniz. Bu no-code yapısında bir AI chatbot inşa edicidir. Bu, ChatGPT'yi kendi verilerinizle eğitmeye benzer.

ChatGPT'e nasıl veri aktarabilirim?

ChatGPT'a verilerinizi aktarmak için, kendi ChatGPT'nizi oluşturmak için kullanabileceğiniz OpenAI'den bir API anahtarına ihtiyacınız var. Ardından, biraz kodlama ile, özelleştirilebilir ChatGPT sürümünüze veri aktarabilirsiniz. Ancak kodlama gerektirmeyen tam olarak aynısını yapacak bir araca ihtiyacınız varsa, hemen Botsonic'i deneyin!