2023 Yılında Özelleştirilmiş ChatGPT Eğitimli 5 Chatbase Alternatifi

resim1.png

Eğer Chatbase alternatifi arıyorsanız, ChatGPT'yi kendi verilerinizle eğitebilir ve web siteniz için özel bir yapay zeka sohbet botu oluşturabilirsiniz.

Otomatik konuşma ajanıyla konuşmak tuğlaya vurmak gibi hissedilen günler geride kaldı.

AI sohbet robotunuzun özel ChatGPT özellikleriyle birlikte, müşteri deneyimini A+++ seviyesine çıkarmak mümkün.

Ve elbette ChatGPT'nin verilerinizle eğitilmesi, müşterilerinize bunun ötesinde daha iyi bir müşteri deneyimi sunmanızı sağlayabilir mi?

Şüpheliyim!

Chatbase, popüler bir seçenek olsa da artık tarih oluyor! Şimdi aklınıza gelebilecek en iyi Chatbase alternatifleri nelerdir, "sohbet botu oyununuzu iyileştirmek için hangileri?"

Bu blog yazısı senin soruna cevap veriyor.

Benzersiz iş ihtiyaçlarınıza uygun olacak diğer özel ChatGPT eğitimli yapay zekâ sohbet botlarını keşfetmek için hazır olun. İşte sohbet botu evrenini devrimlendiren 5 Chatbase alternatifi 2023.

Inanılmaz Botsonic'ten güçlü Chatfuel'e kadar, bu Chatbase alternatifleri işletmenizi yeni zirvelere taşımanıza yardımcı olabilir.

Ama önce, neden Chatbase'in alternatifini kullanmanız gerektiğini anlamamız gerekiyor.

Chatbase Nedir?

resim2.png

Chatbase, bir yapay zeka sohbet botu oluşturucusu, benzersiz verilerinizi kullanarak ChatGPT'yi kolayca eğitmenize ve ardından akıllı ve etkileşimli bir sohbet botuna dönüştürmenize yardımcı olur, böylece web sitenize sorunsuzca entegre edebilirsiniz.

Şimdi, bunu nasıl yapacağınızı veya hangi tür verilere ihtiyacınızın olduğunu merak ediyor olabilirsiniz, değil mi? İşte yapmanız gereken tek şey bir belge yüklemek veya sadece sitenize bir bağlantı paylaşmaktır, ve voilà!

Chatbase, her türlü ziyaretçi sorusunu cevaplamak için tasarlanmış, son derece modern bir sohbet botu geliştirmenize yardımcı olabilir. Ayrıca, temel iletiyi düzenlemeye, sohbet botunuzu adlandırmaya, kişilik özellikleri eklemeye ve nasıl cevap vereceğini öğretmeye de yardımcı olur.

Chatbase, kod yazmadan kendi yapay zekalı sohbet botlarını oluşturmak isteyen işletmeler için popüler bir seçenek olmuştur. Ancak, her platform gibi, Chatbase'in belirli kısıtlamaları vardır ve ihtiyaçlarınıza daha uygun alternatifleri düşünmenize yol açabilir. Hadi bir göz atalım.

Neden Chatbase alternatifi tercih edilmeli?

Chatbase, kodlama olmadan özel AI ChatGPT sohbet botları oluşturmak isteyen işletmeler için popüler bir seçenek olmasına rağmen, bu sınırlamalar alternatifleri düşünmeye değer kılıyor.

1. Sınırlı özelleştirme seçenekleri

Chatbase, bir chatbot oluşturma temel çerçevesi sunmasına rağmen, diğer birçok AI chatbot oluşturucusu tarafından sağlanan özelleştirme seçeneklerinin eksikliğine sahiptir. Bu, özel ihtiyaçlarına ve marka kimliğine göre uyarlanmış bir chatbot oluşturmak isteyen işletmeler için sınırlayıcı olabilir.

2. Çeşitli entegrasyonlardan yoksun

Chatbase, birçok popüler CRM, e-ticaret ve sosyal medya platformuyla sorunsuz entegrasyon sağlamıyor, bu da chatbot'unuzun etkili bir iletişim ve etkileşim aracı olarak hizmet etmesini engelleyebilir.

3. Birden fazla bot oluşturma seçeneği yok

Farklı şirketler birden fazla sohbet botu setine ihtiyaç duyabilirler - biri halka açık kullanım için, biri iç ekip kullanımı için ve biri de müşterileri için. Bunun üstüne, her sohbet botunu etkileşimde bulunacak kişiye göre özelleştirmek isteyeceklerdir - ki bu şu anda Chatbase tarafından sunulmuyor gibi görünüyor.

ChatGPT güçlü, kod gerektirmeyen 2023 için 5 Chatbase alternatifi

  1. Botsonic
  2. Chatfuel
  3. Fini
  4. Ingest AI
  5. Yuma AI

1. Botsonic

Botsonic, Writesonic (ve Chatsonic) tarafından sunulan devrim niteliğindeki no-code Chatbase alternatifi, ChatGPT-4 güçleri ile dakikalar içinde herhangi birinin özelleştirilmiş yapay zeka sohbet botu oluşturmasına olanak tanır. ChatGPT AI sohbet botu oluşturucusu Botsonic, müşterileriniz için kişiselleştirilmiş, etkileşimli ve gelecek odaklı bir kullanıcı deneyimi oluşturmanıza yardımcı olabilir.

resim4.png

Botsonic'ı diğerlerinden ayıran ve onu ultimate Chatbase alternatifi haline getiren ana özelliklere dalmaya ne dersiniz?

Botsonic'in Özellikleri

Kolaylıkla entegrasyon

Karmaşık entegrasyonlar ve ayrılmış müşteri deneyimlerine veda edin! Botsonic, yalnızca gömülü betik veya API anahtarı ile mevcut web sitenize kolaylıkla entegre edilebilir.

Botsonic, Notion, Google Drive, tek web sayfaları, ayrı belgeler ve daha fazlası gibi birçok entegrasyon sunar. Bu yapay zeka sohbet botu oluşturucusu ayrıca, WhatsApp, Slack, Discord, Telegram gibi entegrasyonlar da sunar. (Yakında gelecek)

Eşsiz özelleştirme

Botsonic'in esnek marka seçenekleri ile ChatGPT AI sohbet botunu işletmenizin özgün marka ve tarzına göre özelleştirebilirsiniz.

Bu, dijital dokunuş noktalarınızda marka kimliğinizi yansıtan profesyonel bir görünüm sağlayan tutarlı bir görünüm oluşturmanıza yardımcı olabilir.

Hyper-personalizasyon

Botsonic'nin GPT-4 destekli yapay zekası, özel verilerinize eğitilerek müşterilerinize kişiselleştirilmiş ve doğru yanıtlar sunabilir.

Bu özelleştirilmiş yaklaşım, AI sohbet botunuzun kullanıcılarınızın özel ihtiyaçlarını ele almak ve genel deneyimlerini geliştirmek için en uygun bilgiye sahip olmasını sağlar.

7/24 destek

Botsonic tarafından desteklenen ChatGPT AI sohbet botu ile web sitenizde müşterilerinize gece gündüz destek sağlayabilirsiniz.

Bu, müşteri memnuniyetini artırmakla kalmaz, aynı zamanda büyük bir müşteri hizmetleri ekibine güvenmek zorunda olmadığınızdan operasyonel maliyetlerinizi %80'e kadar azaltabilir.

Konuşmaları daha çekici hale getirir

Botsonic'nin gelişmiş Doğal Dil İşleme (NLP) yetenekleri, sohbet botunuzun insan dilini etkili bir şekilde anlamasını ve yorumlamasını sağlar.

Bu, müşterilerinizle sorunsuz ve ilgi çekici konuşmalar sağlar, etkileşimlerini daha doğal ve insan gibi hale getirir.

Çoklu dil desteği

Botsonic çoklu dili destekleyen sohbet robotları oluşturarak çok çeşitli bir kitleye hitap etmenize yardımcı olur.

Ayrıca Botsonic ile dil engellerini kolaylıkla yıkabilir, farklı coğrafyalarda sorunsuz iletişim sağlayarak daha geniş bir müşteri kitlesine ulaşabilirsiniz.

2. Chatfuel

Bir sonraki en iyi Chatbase alternatifi, Chatfuel'dir. Bu devrim niteliğindeki kod gerektirmeyen yapay zeka sohbetbotu oluşturucu, satışları artırmak, müşteri desteğini geliştirmek ve iletişimi bir üst seviyeye taşımak için AI sohbetbotları kurmanıza yardımcı olur.

Firma, işletmenize ilişkin soruları cevaplayabilen, ürünler/hizmetler öneren güçlü yapay zeka sohbet robotları tasarlamak için Open AI tarafından geliştirilen GPT-4 teknolojisini kullanmaktadır.

resim5.png

Ve işte en güzel kısım - yapmanız gereken tek şey işletmenize ilişkin temel bilgileri eklemek ve bağlamak istediğiniz mesajlaşma uygulamalarını seçmek; ve ta-daa! Chatfuel AI geri kalan her şeyi dakikalar içinde kurabilir.

Chatfuel kullanıcı dostu arayüzü, gelişmiş özellikleriyle birleşerek işletmelerin müşterilerinin özel ihtiyaçlarına uygun, ilgi çekici, akıllı ve kişiselleştirilmiş sohbet robotları oluşturmalarını sağlar.

Chatfuel'ın gücünü deneyimleyin ve müşteri etkileşimlerinizi bugün dönüştürün!

Chatfuel Fiyatlandırma

Chatfuel iki fiyatlandırma planı sunar: Grow ve Enterprise

Grow’da 14 günlük ücretsiz deneme sürümü alabilirsiniz ve ardından aylık $79’a mal olur.

Kurumsal için destek ekibiyle bir görüşme ayarlamanız gerekmektedir.

Botsonic vs. Chatfuel
Chatfuel harika bir araçtır. Ancak karmaşık yapay zeka sohbet botları oluşturmak istiyorsanız, Chatfuel sizin için uygun değildir - çünkü doğal dil işleme (NLP) pek iyi değildir. Ayrıca girdiyi anlamada bazen başarısız olur ve cevap vermez. En önemlisi, fiyatlandırma konusunda Botsonic, Chatfuel'den daha uygun.

3. Fini

Fini, ChatGPT teknolojisini kullanarak olağanüstü müşteri destek hizmeti sunmayı amaçlayan kod gerektirmeyen son teknoloji yapay zeka sohbet botu olup tasarlanmıştır.

resim6.png

Harika bir Chatbase alternatifi, bilgi tabanınızı güçlü ve etkileşimli bir yapay zeka sohbet botuna dönüştürmeye yardımcı olur.

Va işte nasıl yapılır - basitçe, sağladığınız bilgi tabanı bağlantısını kullanarak, 24/7 otomatik hizmet veren, etkileşimli bir soru ve cevap yapay zeka sohbet botu oluşturulur - anında cevaplar sunarak hoş bir deneyim yaratır ve daha fazlasını talep etmeye teşvik eder.

Fini, entegrasyon gerektirmeden, müşterilerinizin sorularına anında cevaplar sunarak, onların tekrar gelmesini sağlayan hoş bir deneyim yaratır.

İşte Fini'yi diğer sohbet botu oluşturuculardan ayıran özellikler:

  • İnsan benzeri bir deneyim sunabilme becerisi
  • Tonu yapılandırmanıza izin verir (20'den fazla ton seçebilirsiniz)
  • Sorunsuz insan yönlendirmesi açısından yardımcı olur
  • Kutudan çıkarıp hemen entegre edilebilir (Slack, Discord ve daha fazlası)
  • İşletmenizle birlikte öğrenir, gelişir ve ölçeklenir.

Fini ile yapay zeka gücünden yararlanın ve müşteri desteği stratejinizi dönüştürün.

Fini Fiyatlandırması

Fini, 3 farklı fiyatlandırma planı sunar:

  • Başlangıç - Ücretsiz - Ücretsiz olarak ayda 50 soru sunar
  • Gelişmiş - $0.096/soru - Ayda 10.000 soruya kadar sunar
  • Kurumsal - Sınırsız soru + Miktar indirimleri

Botsonic vs. Fini
Fini şüphesiz ki muhteşem bir Chatbase alternatifi ancak Botsonic ile karşılaştırıldığında kullanımı zor ve çeşitli özelleştirme seçenekleri yok. Ayrıca daha yavaş yanıt süreleri ve kötü bir deneyime neden oluyor. Botsonic gibi karmaşık sorguları işlemekte başarısız olabilen sınırlı bir dil desteği sağlar.

4. Yapay Zeka Yükleme

IngestAI, AI Chatbot'ları oluşturabilmeniz için hiçbir teknik bilgiye ihtiyaç duymadan işinizin verimliliğini artırmanıza yardımcı olabilecek bir Chatbase alternatifidir.

resim3.png

IngestAI, çalışanlarınızın bilgilendirilmesine, daha iyi karar vermelerine ve zaman tasarrufu yapmalarına yardımcı olan özel AI sohbet botları oluşturmanıza olanak tanır. GPT destekli içeriklerden faydalanarak, AI asistanınız kullanıcı sorgularını anlayabilir ve yanıtlayabilir, bu sayede ekibiniz önemli bilgilere anında erişebilir. IngestAI ile aşağıdakileri yapabilirsiniz:

  • Karar verme sürecini geliştirin: Yapay zeka destekli bir asistanla, çalışanlarınız önemli verilere hızlıca erişebilir, elle yapılan aramalarla vakit kaybetmeden bilinçli kararlar alabilirler.
  • Zaman kazandırın: IngestAI'nin sohbet botları belli başlı görevleri otomatikleştirir ve takımınıza daha stratejik ve etkili projelere odaklanabileceği değerli zaman kazandırır.
  • Müşteri memnuniyetini artırın: AI asistanınız sayesinde müşterilere anlık ve doğru bilgi sağlayarak, genel müşteri deneyimini iyileştirirsiniz.

İnjestAI, herhangi bir kişinin karar verme sürecini geliştiren ve işlemleri kolaylaştıran özel bir ChatGPT eğitimli yapay zeka sohbet botu oluşturmasına izin veren no-code Chat GPT AI sohbet botu oluşturucusudur.

IngestAI Fiyatlandırması

IngestAI, ücretsiz bir deneme sürümü sunar. Bu sürüm, WebChat 100k karakter veri kümesinde 100 istek yapmanızı (~50 standart A4 sayfası) sağlar. Bunun yanı sıra, IngestAI 3 fiyatlandırma planı sunar:

Başlangıç - $39/aylık

Pro - $89/aylık

İşletme - 480 $/ay

Botsonic vs. IngestAI Ingest AI birden fazla bot'a izin vermez, Writesonic tarafından sağlanan Botsonic'in aksine. Ayrıca, Botsonic, IngestAI'ye kıyasla daha fazla entegrasyon seçeneği sunar.

5. Yuma Yapay Zeka

Yuma AI, help desk yazılımınızla sorunsuz bir şekilde entegre olan, müşteri desteği temsilcileri için yanıt taslağı oluşturmayı otomatikleştiren Chatbase'in en iyi alternatiflerinden biridir. Bu devrim niteliğindeki Chatbase alternatifi, özellikle Gorgias kullanarak Shopify tüccarları için oluşturulmuştur ve işletmelerin müşteri sorularını nasıl ele alacaklarını devrimleştirmeyi amaçlamaktadır.

resim7.png

Yuma Bilet Asistanı, müşteri desteği sürecinizi daha verimli ve etkili hale getirmek için tasarlanmıştır. İşte özelliklerine daha yakından bakalım:

  • Yapay zeka otomatik yanıt taslağı
  • Talimat vererek yanıtlar oluşturur
  • Özel bir bilgi tabanı oluşturur
  • Doğru tonu korur
  • Tüm konuşmanın özetini yapar
  • 15 dilde destek sağlar
  • Üretkenliği artırmaya yardımcı olur
  • Çeşitli entegrasyonları destekler

Yuma'nın Yapay Zeka Bilet Asistanı'nın gücünü kullanın ve müşteri desteği sürecinizi devrimleştirin.

Yuma Fiyatlandırması

Yuma 7 günlük ücretsiz deneme sürümü sunar. Yuma tarafından sunulan planlar şunlardır:

  • Başlangıç - $39/aylık
  • Başlangıç + - $95/aylık
  • Pro - $195/aylık
  • İşletme - Özelleştirilmiş

Botsonic vs. Yuma AIBotsonic, Yuma AI'ya kıyasla daha fazla dil ve entegrasyon seçeneği desteklemektedir. Ayrıca, Botsonic daha uygun fiyatlıdır ve daha fazla özellik sunmaktadır.

Chatbase alternatifi Botsonic ile işletmenizi dönüştürün

Sonuç olarak, kod yazmadan yapay zeka destekli sohbet botları oluşturmak isteyen işletmelerin popüler seçimi olan Chatbase'in, daha iyi özelleştirme, daha fazla entegrasyon ve genel olarak daha gelişmiş bir kullanıcı deneyimi sunabilen diğer seçenekleri keşfetme zamanı gelmiştir.

Bu blog yazısında listelenen Chatbase alternatifleri arasında Botsonic, Chatfuel, Fini, Ingest AI ve Yuma AI gibi farklı özellikler ve yetenekler sunarak benzersiz iş ihtiyaçlarınıza uyacak seçenekler sunar.

Bunlar arasında, Botsonic en üstün Chatbase alternatifi olarak öne çıkıyor.

  • Kolay entegrasyon
  • Eşsiz özelleştirme
  • Hiper-personalization
  • 7/24 destek
  • İlgili konuşmalar
  • Çok dilli destek.

Botsonic AI sohbet botu oluşturucusunu işletmeniz için tercih ederek, müşterileriniz için kişiselleştirilmiş, etkileşimli ve geleceğe yönelik bir kullanıcı deneyimi oluşturabilirsiniz.

Ayrıca, sohbetbotu oyununuzu bir üst seviyeye çıkarmak için 6 yapay zeka sohbetbotu oluşturucusuna göz atabilirsiniz.

Daha fazla seçenek mi gerekiyor? En iyi 10 kod gerektirmeyen yapay zeka sohbetbotu oluşturucusuna göz atın:Buraya tıklayın.

Öyleyse ne bekliyorsunuz? Botsonic ile sohbet botu oyununuza seviye atlayın ve işinizi dönüştürün!

Özel ChatGPT eğitimli AI sohbet botunuzu oluşturmak için Botsonic'i kullanın