ChatGPT kullanımı ücretsiz mi? Evet, ücretsiz bir sürümü var.

is-chat-gpt-free-768x435-718x (1).jpg

ChatGPT, diyalog için dili optimize eden ücretsiz bir araçtır. Başka bir deyişle, bu araç konuşma tarzında etkileşime girer ve herhangi bir sorunuza cevap verir. ChatGPT yapay zekaya sahiptir ve halka açık olarak sunulan ilklerden biri oldu, bu da kullanıcı sayısının artmasına neden oldu ve birçok kişi ChatGPT'nin ücretsiz mi yoksa ücretli bir servis mi olduğunu merak etti. Bu program, insanlar tarafından anlaşılabilen içerikler oluşturur ve gerçek "insan benzeri" yanıtlar verebilir. İyi haber şu ki, ChatGPT ücretsizdir, ancak daha iyi bir genel hizmet için ChatGPT Plus'a ödeme yapabilirsiniz.

ChatGPT'nin popülerliği hala yükselişte ve bu, çeşitli okullardaki öğrenciler tarafından kullanılıyor olma endişeleriyle sonuçlandı. Bu ücretsiz hizmet, çoğu kullanıcı için hala son derece iyi ve çoğunluğun prim hizmetine abone olması gerçekten gerekli değil.

Chat GPT ücretsiz mi?

Open AI'nın blogunu kontrol ettiğinizde, ChatGPT'nin ücretsiz olduğunu hızlıca öğrenebilirsiniz. OpenAI, kullanıcı geri bildirimlerini toplamak için ChatGPT'yi halka tanıttı ve bu da yazılımı daha da iyi hale getirmelerine yardımcı olacak.

Bir şirketin bunu yapması olağan dışı değil, ancak bu alanda bir ilk. ChatGPT her zaman ücretsiz olmayacak, sonunda parasal bir değere dönüştürecekler, ancak preview aşamasında isteyen herkes kullanabilir. Denemek için yukarıdaki bağlantıyı takip edin, ardından sadece bir hesap oluşturun ve ‘Kişisel Kullanım İçin’ seçeneğini seçin.

ChatGPT Plus artık başarılı bir şekilde başlatıldı ve bir abonelik planı ile birlikte geliyor. Ücretli hizmet, ücretsiz sürüme benzer erişim sunar, ancak aylık 20 dolar karşılığında ek faydalar elde edersiniz.

Kapasite dolu olduğunda bir sıra olmayacak, sohbet botundan daha hızlı yanıtlar alacaksınız ve geliştirilen en yeni özelliklere erişebileceksiniz.

ChatGPT Plus değer mi?

ChatGPT Plus'un çok sayıda faydası vardır, bu da aylık 20 dolar aboneliğini düşünmek isteyebileceğiniz anlamına gelir. Ancak ChatGPT sizin için değerli mi, kararınızı yalnızca siz verebilirsiniz!

ChatGPT Plus'in temel faydalarından bazıları şunlardır:

  • Süper hız
  • Süper işlem
  • Daha iyi yanıtlar
  • Daha geniş bir bilgi tabanı
  • Geliştirilmiş çok dilli yetenekler

ChatGPT Plus'un ana faydalarından biri, aboneliğinizle diğer GPT kullanıcılarından öncelikli olarak yararlanmanızdır. Bu, yoğun ve yoğun kullanım saatlerinde ChatGPT'nin yavaşlaması sorunlarını yaşamamanız anlamına gelir. Bu, Plus kullanıcılarının zaten çok daha hızlı yanıt vermesi avantajının üzerine eklenir.

Bununla birlikte, ChatGPT Plus kullanıcıları, OpenAI sohbet botunda gelecek güncellemelere erken erişim de dahil olmak üzere ek avantajlar elde ederler!

ChatGPT için Ücretsiz Alternatifler

Zaten ücretsiz olan AI sohbetbotu hizmetleri mevcuttur, ancak ChatGPT gibi, bunların her birinin kendi kısıtlamaları ve faydaları vardır.

Ücretsiz ChatGPT benzeri hizmetler:

  • GPT-3 Kum Havuzu
  • Hugging Face’in GPT-2'si
  • YouChat
  • OpenAI’nin GPT’si
  • T5
  • Meena
  • Chatsonic

Ücretsiz bir ChatGPT uygulaması var mı?

OpenAI'dan resmi bir uygulama olmasa da, geliştiriciler ücretsiz olarak kullanılan uygulamalar üreten açık kaynak kodlu taraflarla çalışıyorlar.

ChatGPT sorunları

ChatGPT'in kullanımının ücretsiz olması, bazı pek şaşırtıcı olmayan problemlere neden oldu. Popülerliği ve kullanımı arttıkça, ChatGPT kötü niyetli kullanım potansiyeline sahiptir. İyi yazılmış dolandırıcılık e-postalarının insan benzeri hissiyatla üretilebilmesinden bahsettik ancak sahte haberler de üretme gücüne sahiptir.

Geliştiricilerin ve kullanıcıların zararın önlenmesi için adımları sağlamak için tamamen farkında olmaları gerekir.

ChatGPT'un maliyeti nedir?

Chat GPT ücretsizdir, ancak Chat GPT Plus adlı premium bir hizmet aylık 20 dolara mal olmaktadır.

ChatGPT Plus ücretsiz mi?

Hayır, ChatGPT Plus aylık abonelik gerektiren premium bir hizmettir.