En İyi ChatGPT tespit cihazı 2023

ChatGPT, dünya çapında milyonlarca kullanıcı tarafından geniş bir amaç yelpazesi için kullanılan en popüler online yapay zeka modeli haline geldi. Ne yazık ki, bu başarı aynı zamanda ödevler ve diğer amaçlar için ChatGPT tarafından üretilen içeriğin çalınması ve kullanımının artmasına neden oldu. İyi haber şu ki, ChatGPT tarafından üretilen içerik örneklerini ve diğer yapay zeka ile üretilen içerikleri hızlı bir şekilde tespit edebilecek birkaç yapay zeka içerik tespit aracı bulunmaktadır.

Burada, ChatGPT aracılığıyla üretilen içerikleri tespit etmek için kullanabileceğiniz en iyi 5 ChatGPT tespitçisini keşfedeceğiz. Turnitin gibi araçlar ChatGPT'yi tespit edebilir, ancak bunlar genellikle eğitim camiasındaki kişiler için ayrılmıştır.

En İyi ChatGPT tespit edici: Orijinallik Yapay Zeka

Originality AI, orijinal ve kopya içeriksiz yayıncılık için yardımcı olan yapay zeka destekli bir içerik tespit aracıdır. Kopyalanmış ve ChatGPT tarafından üretilmiş içeriklerin tespitinde yüksek doğruluk sunar ve %94'lük bir doğruluk oranı ile hizmet verir. Originality AI, yapay zeka kullanarak verilen içeriği tarar ve analiz eder, internet üzerinde milyonlarca diğer belgeyle karşılaştırarak benzerlikleri tespit ederek potansiyel olarak kopya, ChatGPT tarafından üretilmiş içerikleri saptar.

Özgünlük yapay zeka, AI yazılı içerik ve orijinal içeriğin yüzdesini göstererek işler, ChatGPT tarafından oluşturulan içerikleri saptamayı ve yazılı içeriğin özgün ve gerçek olduğundan emin olmayı kolaylaştırır. Yazılım henüz %100 doğru değil, ancak farklı senaryolarda test etmek, ihtiyaçlarınız için etkili şekilde çalışacağından emin olmak için tavsiye edilir.

GPTZero

GPTZero, ChatGPT'den özellikle AI tarafından oluşturulmuş metinleri tanımlamak ve vurgulamak için tasarlanmış bir web tabanlı uygulamadır. Bu uygulama, ödevlerini kopyalamak için teknoloji kullanan öğrencilere karşı Edward Tian tarafından oluşturulmuştur. Uygulama kullanımı kolaydır ve ChatGPT tarafından en olası şekilde yazılmış ifadelerin özetini de içeren doğru sonuçlar sunar.

GPTZero, cümle, paragraf veya belge düzeyinde metni analiz edebilir ve çeşitli dosya türleriyle çalışır. Bazı durumlarda yanlış sonuçlar verebilir ve daha gelişmiş dil modelleri için bütçe dışı kalabilir.

Yazar

Yazarların AI İçerik Dedektörü, yazarların orijinal içerik oluşturmasına ve ChatGPT dahil tüm AI üretilen içerikleri tespit etmesine yardımcı olur. Platform, benzersiz yönergelerle eğitildi ve verilen metnin bir değerlendirmesini sağlar. Bu aracın istenilen sonuca ulaşması için kullanıcının URL'yi girme veya metni kopyalayıp yapıştırması gerekmektedir. Bunu yaptıktan sonra, size "İnsan-Üretimi İçerik" puanının kesin hesaplamasını verecektir.

Yazarın Yapay Zeka İçerik Algılama aracı hızlı, oldukça doğru ve saniyeler içinde ChatGPT tarafından oluşturulan içeriği algılamanıza yardımcı olur.

Ölçekli İçerik

Scale'da İçerik, metnin kalitesini hızlı ve doğru bir şekilde değerlendiren bir AI içerik tespit aracıdır. Eğitimi için içine beslenen veri milyarlarca sayfadan oluşuyor. Araç daha sonra en olası kelime seçimlerini tahmin eder.

Scale'da İçerik, çok katmanlı AI bileşenlerini birleştiren saklı içerik üreticisi ile bilinir. ChatGPT dahil olmak üzere tüm AI üretilen içerikleri tespit eder. Kullanıcılar metni sadece yapıştırarak "İnsan İçeriği" puanını kolayca alabilirler.

OpenAI GPT2 Çıktı Algılayıcı

OpenAI GPT2 Çıktı Tespitçisi, ChatGPT, GPT3 ve GPT2 gibi yapay zeka modelleri tarafından oluşturulan metinleri belirlemeye yardımcı olan çevrimiçi bir araçtır. Bu aracı kullanmak oldukça basittir - sadece metni kopyalayıp yapıştırın ve ChatGPT tarafından oluşturulduğu olasılığını gösteren Gerçek/Sahte yüzdesini alacaksınız.

ChatGPT içerik tespit edici, kullanıcının yapay zeka tarafından oluşturulan içerikleri fark etmesine yardımcı olan bir araçtır. Bazı işletmelerde kopyalama yapılmasına izin verilmemelidir, ancak henüz araçlar %100 doğru değillerdir. AI yazma her zaman gelişiyor ancak yukarıdaki gibi araçlar dolandırıcılığı önlemede uzun bir yol kat ediyor.

ChatGPT tespit edilebilir mi?

Evet, aslında birkaç yol var. Turnitin gibi araçlar veya ChatGPT gibi yazılımlardan elde edilen AI-oluşturulan içeriği algılayabilen diğer AI içerik algılama araçları gibi araçlar bunu başarabilir.

Hangi uygulama ChatGPT'yi algılar?

GPTZero, Originality AI, Writer, Scale'da içerik ve Turnitin, hepsi ChatGPT'yi algılar.